Aqueencum – Téren nyáron

“Végül az utolsó zenekarra is ráesteledett” – olvastam a Téren nyáron oldalán az utolsó koncert képeknél. Megtetszett, és e is idéztem. 🙂
Valóban, már a koncert kezdetén világítottak a lámpák a színpad mellett, és szükség is volt rá, hogy a bejegyzés végén látható pár képet elkészíthessem.
Az Aqueencum Queen feldolgozásokat játszott a Városalapítók szobránál. Érdekes stílus volt. Két remek gitáros, a ritmusszekcióban cajon, és ének volt a felállás. A gitár játékot valamilyen latin zenés produkcióban is el tudtam volna képzelni, az ének viszont nekem ebben a stílusban sok volt.
Persze azért a közönséget most is sikerült megénekeltetni. 🙂
Örülök neki, hogy sikerült egy ilyen zenei sorozatot megrendezni a belvárosban, évek óta szükség lett volna rá, és szükség lesz a jövőben is. Remélhetőleg jönnek majd a klub koncertek is a hosszú téli estékre.
Köszönet a szervezőknek a munkájukért, találkozzunk hamarosan!
A záró album képeiet pedig most is az ittenire klikkelve éred el.
KLIKK

Szerda a Zene Sóstón záró-, és a VIDOR nyitó napja. Sóstón – ha az időjárás is úgy akarja – a Tüneth együttes búcsúztatja a nyarat és a Zene Sóstón-t. Szerk.: az időjárás miatt szombat, 18:30 a Tüneth koncert új ideje.
A VIDOR-t pillanatnyilag az előző bejegyzésben követheted, remélem, lesznek újak.