Long Dusty Road – Szmog

Előrebocsátom, hogy ezt a bejegyzést nem a képek miatt fogod kedvelni, mint ahogy a Szmog Pub-ba sem a fényei miatt megy az ember. 🙂
Kevés koncert helyszín van városunkban, főleg ha a fedetteket nézzük. A Szmog az a hely, ahova érkeznek fellépők olykor, és ilyenkor általában ott is vagyok.
Így történt ez péntek este is, amikor a Long Dusty Road tagjaival találkoztam a pub előtt a Szívtiproll műsoráról kicsit korán érkezve.
Becuccolás, ajtó bezárás, hőguta, klíma, alkoholmentes sör, mert autóval mentem, majd következett az este kellemes része.
A country zenét – sőt, inkább country rocknak nevezném – játszó formáció remek hangulatot teremtett, és az este különlegessége volt, hogy táncosok is érkeztek.
Változott a zenekar felállása legutóbbi találkozásunk óta, de nagyon jó érzés volt látni – szerintem a zenészeknek is igazi kellemes meglepetés volt -, hogy a korábbi tagok is ellátogattak a koncertre.
Jó kis este volt. Kevés, de annál rosszabb képet készítettem.
Klikkelj az ittenire, de én szóltam! 🙂
A formáció fényben úszó következő fellépése 8-án, szombaton 18:30-tól lesz a szökőkútnál, a Zene Sóstón jegyében.
KLIKK

A Zene Sóstón szerdai fellépője pedig a Kaland Old Rock. Téren nyáron a Városalapítók szobránál este héttől kedden Realmen, pénteken In Rock.