Sörfesztivál a Korzónál 2/1

Második alkalommal rendezték meg hétvégén a Nyíregyházi Kisüzemi Sörfesztivált a Korzó mellett. Szombat és vasárnap este voltam kíváncsi az élő zenére, és a csapolt barna sörre. A beszámolóm is két részből áll majd. Most lássuk a szombatot!
A Blues Balloons nyitotta a zenei produkciók sorát. Két gitáros is erősítette a csapatot a hagyományos felállásukhoz képest, ami igen jó hatással volt a megszólalásra. Számos szóló színesítette a zenéjüket. A formációt legközelebb szombaton, a Zene Sóstón keretében láthatod a szökőkútnál.
Íme néhány kép a műsorukról. Klikkelj az ittenire!
KLIKK

Többször terveztem már, hogy megnézem a Crunch koncertjét. Most sikerült, és azt mondom, az este számomra legjobb zenéje volt. Sajnos kicsit rövidíteniük kellett műsorukon az első koncert alatt összeszedett csúszás miatt. Remélem, egyszer majd korrektül végigjátszhatják műsorukat.
Vannak képek erről a koncertről is, klikkelj az ittenire!
KLIKK

Az este sztár fellépője a Mystery Gang trió volt. A későbbi megszólalás fényében meglehetősen hosszú beállás után már táncra is perdülhettek a nézők a színpad előtt. A rockabilly nem a kedvenc zeném, de néhány képem erről a koncertről is akad. Klikkelj az ittenire!
KLIKK
Holnap folytatom.

Ma 19 órától egyébként Jazzy 287 a Városalapítók szobránál a Téren nyáron indulásaként, holnap pedig Texas Tourist a Zene Sóstón keretében.