Ad Hoc Team – Jósaváros

Dolgos, ám szórakoztató hétvégén vagyunk túl. Annyi esemény volt, hogy most kezdem majd a beszámolókat, közben pedig a nyakunkon a következő eseménysor. 🙂
De erről majd később, most a Jósavárosba utazunk, és péntek délután van.
Munkából hazafelé tartós, hétvége kezdős térzene sorozat indult a városrészben. Három hete egy fiatal zenekar zenélt az Üvegház előtt, péntek délután pedig az Ad Hoc Team érkezett.
Meg én is. 🙂
A formáció repertoárján megzenésített versek, népdalfeldolgozások szerepelnek színvonalas előadásban.
Kellemesen, jó társaságban, jó zene mellett telt hát a több mint egy óra. A Zene Sóstón korábbi évében már hallottam, láttam őket, és idén is játszanak majd Sóstón is.
Néhány képet készítettem, ha az ittenire klikkelsz, meg is nézheted őket.
KLIKK

Ha már említettem a Zene Sóstón rendezvényt, és ha már reggel közölte a Fb, hogy 23 eseményem lesz a héten, futok egy gyors kört ebben a témában így hét elején.
Ahogy a nyár hátralévő reménybeli zenei programjait nézegetem, pillanatnyilag úgy látszik, a hétfő lesz a szünnap. Mint régen a tv-nél (Az mondjuk most is ráférne sokakra, lenne egy nap gondolkodásra. 🙂 ).
Keddenként új zenés sorozat indul a Városalapítók szobránál. Imádtam ezt a helyet a VIDOR idején, kár, hogy étkezdéket költöztettek ide pár éve…
Szóval visszatér kedvenc belvárosi koncert helyszínem, kedd esténként 7 és 8 óra között hallhatsz jó zenéket. Mindent megtalálsz a Téren nyáron oldalán.
Szerda, szombat és vasárnap este fél héttől Zene Sóstón nem kevésbé jó zenékkel.
Csütörtökökre láttam már koncerteket hirdetni a Móricz Kertben.
A péntekeket a Club Hollywood koncertjei szokták kitölteni, volt is már néhány, erről is mesélek majd. 🙂
Ezek csak a visszatérő események, de hétvégén pl. sörfesztivál is lesz a Korzónál helyi zenekarok részvételével. Szóval nem fogunk unatkozni, meg lesznek ütközések is a programok között.