Gépészkovács Találkozó 2020

Néhány éve, mikor először indultam el Újfehértóra, az Országos Gépészkovács Találkozóra úgy gondoltam, jó lesz kicsit elidőzni itt, aztán irány tovább. Az elidőzés egy délelőtt lett és azóta rendszeres visszatérő vagyok.
Most szombaton – az előző napi Bordó Sárkány koncert után kicsit álmosan – már úgy indultam hogy tudtam, valamikor délután érek haza.
Nehéz elmesélni, de van egy érdekes hangulata a rendezvénynek. Nem is igazán tudom mihez hasonlítani. Az ország minden részéből érkeznek az emberek, mindenki mosolyog, és úgy beszélgetnek, mintha ezer éve ismernék egymást. A járművek, amelyeket így együtt nem látsz máshol, a felvonulás, és az egész találkozó hangulata páratlan lehetőség a fotózásra is. És ha már fotózás. Olyan képeket készíthetek, amit a manapság hatályos jogszabályok miatt egyébként a mindennapi életben nem tehetnék meg. Pedig hogy szerettem régen az elkapott pillanatokat, arcokat fotózni.
A mostani albumban is van legalább két ilyen kedvenc képem, az egyiket már láthattad a közösségi oldalon.
Visszatérve azonban a találkozóra idén is már 9 óra előtt érkeztem és körbe sétálva a járművek között rengeteg olyan képet készítettem ami csak itt készülhet el.
Aztán egy rövid kávézás, beszélgetés kedves ismerősökkel, ami még inkább feldobta a hangulatot, hiszen elég régen találkoztunk, és már kezdődött is a felvonulás.
A most következő albumban jó sok képet találsz – mint ahogy valamennyi ilyen találkozóról készült album arról híres hogy hosszú ideig lehet lapozgatni -, de nem bánom mert nagyon jól éreztem magam és alig várom hogy a következőn is ott legyek.
Klikkelj tehát a fotóra, és utazz velem az időben!
KLIKK