Virágos blúz és tornacipős rock ‘n roll

Nemsokára megmagyarázom a most, és valószínűleg akkor is erőltetettnek tűnő címet, előtte azonban nézzünk kicsit a tegnapba!

A Nagyhalászi Petőfi Sándor Művelődési Házban lépett színpadra tegnap az újra három gyönyörű énekesnőt tagjai közt tudható Orpheum Madams.
Békebeli dallamokat hallhatott a közönség. Szerettem volna én is ott lenni, de sajnos az időpont miatt ez lehetetlen volt.
Azért egy korábbi képet felteszek most emlékeztetőül.

Péntek este remélhetően nagyobb szerencsém lesz, hiszen közel s távol jobbnál jobb programok ígérkeznek.
Nyíregyházán, a Club Hollywood-ban Hiperkarma koncert lesz.
A neves társaság nem először tölti majd meg a szórakozóhely színpad előtti részét.

A debreceni Incognito Club-ban a Hernyák-Kapusi-Kalmár Trio szórakoztatja a jazz kedvelő közönséget este kilenctől.

Múlt hét végefelé láttam a hírt, hogy Újfehértón, a Zajti Ferenc Kulturális Központban három zenekar lép a közönség elé.
A hír időközben annyit változott, hogy a Roxan helyett a Tibi a Hegyről kezdi majd a koncertek sorát, őket a Texas Tourist követi, végül pedig a Takáts Tamás Élő Blues játszik.
Kattanj koncertre! az esemény címe, igyekszem beférni a közönség soraiba.

Döntőben a Tortuga!
Ez azt jelenti, hogy szombat este ismét érdemes figyelemmel kísérni az A Dal2020 műsorát, és a megfelelő pillanatban szavazatoddal segíteni a nyíregyházi csapatot, támogatni a tornacipős rock ‘n’ rollt.

Eközben persze lehetsz akár Bodrogkeresztúron, ahol a Keresztúri esték szervezésében Kamarás Iván Egy fess pesti este című előadását láthatod a Henye Borbárban este héttől,

vagy Debrecenben, az Incognito Club-ban, ahol a Katvanhoe koncertjét élvezheted este kilenctől.

Én minden jel szerint a Labor Café-ban leszek, ahol szintén kilenckor kezdődik a Nőnapi blues koncert. No, ide illik a címbeni képzavarom. 🙂
Változás! A koncert a Mexicana Étteremben lesz. Az eventben javították.

Nagyon kedvelem a hangszer bemutatókat, mert – bár egyikhez sem értek igazán – mindig nagy élmény olyanokat nézni, hallgatni akik professzionális szinten kezelik azokat, és olyan ismereteket, olyan érdekes módon adnak át, hogy az bárki számára élvezetes.
Nem tudom, kedd este sikerük-e ott lennem Szendőfi Péter dobkurzusán, de mindenkit arra bátorítok, menjen el a Club Hollywood-ba este hatra. Nem fog csalódni.

Ezzel zárom is soraimat. 🙂