Készül az új Labor

A címben szereplő információ a jövő programjai szempontjából jelent jót, hiszen a Labor Café korábbi helyén is számos jó dolog született, és így lesz ez minden bizonnyal a költözés után, az új helyen is. A költözésben pedig te is segíthetsz. Figyeld a linket, hogy megtudd, mikor, hol, mit?
Most egy kiragadott pillanat még az előző helyről.

Akár ez a segítség is lehet program a következő napokra, de mondok mást is.
Ma délelőtt nyitják meg a Keskeny nyomtáv, széles mosoly kiállítást a Kállay Gyűjteményben, Nyíregyházán.
Ha más nem, egy kis villamos, kisvonat nosztalgia.

Két napos jótékonysági vásárt rendez a PCAS Állatmentő- és Környezetvédő Egyesület Nyíregyházán, az Inkubátor Házban pénteken és szombaton.
A linken megtalálod a részleteket.

Ha egy hangulatos szombat délutánra vágysz, ajánlom figyelmedbe a Nosztalgia délutánt a Városmajori Művelődési Házban. A délután négykor kezdődő rendezvény házigazdája az Orpheum Madams.

Egyszer már működött a dolog, miért ne ismételném meg?
Két olyan esemény is lesz szombat este, amelyik érdekel. Ráadásul szépen egymás után következnek, így – ha kis késéssel is – odaérhetek a másodikra is.
Szóval este hétkor kezdődik Bodrogkeresztúron, a Henye Borbárban a Hegyalja Folk koncertje a Keresztúri esték keretében.

Aztán irány Nyíregyháza, az Öreg Motoros, ahol a Melounge Duo játszik este kilenctől.

Már csak egy jövő szerdai ajánlat maradt. Ez a “beesős” koncertek kategóriába tartozik nálam, de mindenképpen szeretnék odaérni a Városmajori Művelődési Házba fél hétre, mert a Rockwise zenéjét is kedvelem.