Óraállítás

A tél biztos közeledtét jelenti – vagy mégsem? -, hogy vasárnap a téli időszámításra állunk át még akkor is, ha 27 fok lesz 27-én. 🙂
Előtte azonban történik még egy s más.

Sok lehetőséged már nem lesz, hogy a Labor Café-t a jelenlegi helyén keresd fel, erről a Labor oldalán olvashatsz bővebben, pénteken azonban még itt rendezik meg a VERS EST 3.0! rendezvényt.
Este héttől vehetsz részt az irodalmi esten.

Nem messze innen, a Chloé-ban talán az utolsó zenekaros koncert lesz pénteken. A következő meghirdetett koncertet ugyanis “a helyszín koncepcióváltásra hivatkozva lemondta”.
Péntek este azonban még játszik a Karmapirin fél tíztől.

Debrecenben, az Incognito Club-ban a MIZRAB műsorát láthatod este kilenctől. Azt hiszem, ez az esélyes most, bár van néhány más fontos dolgom is ezen a napon. Meglátjuk.

Szombat estére is van nyíregyházi ajánlatom. Ha lusta leszek világgá menni, amire azért van esély, akkor nyolc körül a Hold Udvar cafe & bar teraszán üldögélek majd a Tordai Duo zenéjét hallgatva.

Ha mégis Debrecenben kötnék ki, akkor minden bizonnyal az Incognito Club-ban találsz meg, mert a blues-ért simán utazgatok kicsit, ráadásul régen tervezem már, hogy megnézem a Simple Blues Band előadását.

A cívis városban persze mehetnék a Roncsbárba is, mert itt is lesz koncert. A színpadon az este kilences kapunyitás után A Nyughatatlan.

A Keresztúri esték szervezésében szombat este héttől Veres Mónika NIKA érkezik a Henye Borbár színpadára. Szóval még Bodrogkeresztúr is számításba jöhet.

Vasárnap aztán sokat alszunk, cserébe következő héttől látástól vakulásig dolgozhatunk. Szóval reggel is sötét lesz, meg este is.
Ez azonban nem szegheti kedvünket, hiszen szerda este hattól a Mustárházban Tatai Tamás -John Bonham és saját trükkök a Led Zeppelin-ben című kurzusán vehetünk részt. Persze ez a Nyíregyházán lévőknek kecsegtető ajánlat.

A debrecenieknek sincs azonban oka az elkeseredésre, hiszen a Roncsban este héttől a Rocksuli 30 – születésnapi koncertet látogathatják. Ha ránézel az event-re, biztosan leesik az állad.

Ekkor én már javában azon gondolkodom majd, mi szerepel majd a következő ajánlómban? De hol van az még? 🙂