Célegyenes

Vasárnap túljutunk az önkormányzati választásokon, így a következő ajánlómban nem kell majd kampányszűrőt használnom. Így sem maradunk azonban események nélkül.

Nem tudom, hogy odaérek-e pénteken 18 órára a nyíregyházi Vikár Sándor Zeneiskolába, ahol Jótékonysági Koncertet rendeznek, melynek célja egy Braille nyomtató beszerzési költségének előteremtése a Vakok és Gyengénlátók Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Egyesülete részére. Belépők – támogató jegyek elővételben is vásárolhatók az egyesület Nyíregyháza Búza tér 20. szám alatti székhelyén. Ez az irodaház a piac keleti oldalánál. Én már megvásároltam, így a támogatás akkor is él, ha nem érnék oda a rendezvényre.

Indul az őszi-téli koncert szezon a Club Hollywood-ban. Végignézve a már elérhető programot látható, hogy számos estét fogok itt tölteni.
A péntek este hét órai kapunyitás után kilenckor indul az ARA-tour 2019. A színpadon az Akela, a Rebel és az Atomic.

A Chloé bárzongorista estje előtt, pénteken a Beat-lesz mutatja be műsorát. A kezdés 21:30.

Ebből következik, hogy a bárzongorista est Maci Lakatos Zoltánnal szombaton lesz. Este. Ennyi tudható meg az oldalról.

Debrecenben, az Incognito Club a Párdon! koncertjével vár este kilenctől.

A szombat este igen nehéz döntés elé állít. Nyíregyházán, a Club Hollywood lesz a Dorothy Nekünk8 Tour állomása, ahol a lányok mellett a Down For Whatever is a színpadra lép.

A nagy esélyes a Roncsbár ezen az estén, hiszen az Ölveti Blues Band 30 esemény vár, sok vendéggel, és jó zenével.

Hogy Debrecenben se legyen ilyen egyszerű a helyzet, a Lovardában az ALVIN és a Mókusok és az Auróra koncertezik szombat este.

Ha pedig egy pörgős, borozós, hangulatos estére vágysz, irány Bodrogkeresztúr, ahol a Kelet Brass Band műsorát láthatod este héttől a Henye Borbárban.

Vasárnap pedig, ahogy mondtam, megpróbálunk dönteni…