Harmadolás 1.

Első ránézésre furcsa lehet a cím, de meglátod, a számozás háromig lesz.
(Három legyen, ameddig számolsz, s ameddig számolsz, az háromig legyen. Négyig ne számolj hát ezért, sem pedig kettőig. Hacsak nem folytatod a te számolásodat háromig. :))

Szóval három részre szedtem a VIDOR beszámolót, így a hét közepéig túl is leszünk rajta, aztán hátha történik majd valami más is. A harmadolás egyébként másról is eszembe jutott, bár nem csináltam pontos statisztikát a koncertekről. De erről majd a harmadik harmadban.

Eredetileg a VIDOR első napján csak az A Nyughatatlan műsorára készültem, de aztán csak elindultam korábban. A nyitó nagyszínpados koncert nem érdekelt igazán, így pár képet készítettem a most is viccesre sikeredett megnyitóról, majd vacsoráztam, bóklásztam kicsit, és már jött is a Geszti koncert. A színpadi látvány jónak tűnt, így kicsit kattintgattam a tömeg közepén. A műsor többi része alatt pedig kicsit távolabb a színpadtól ismerősökkel beszélgettünk.
Pontosan kezdődött a kisszínpad nyitó koncertje, az A Nyughatatlan csapott remek bulit, szóval végül jól indult a VIDOR.
Lett is pár képem a napról, melyet az ittenire klikkelve nézhetsz meg.
KLIKK

A fesztivál második napján aztán beállt a szinte mindennapos menetrend. Országzászló téri színpad, Kossuth tér pantomimesek, Dózsa György úti dobogó, majd ismét Országzászló tér. Sajnos a nagyszínpadi műsor annyira eltávolodott a szép emlékű világzenei fesztiváltól, ahová ismerősöket is szívesen hívtam, hogy én is csak az utolsó előtti napon jártam arra jobbára azért, hogy megvárjam a Kossuth téri kisszínpad műsorát.
A második napon az Artézis, a Texas Tourist és a Nelson koncertjeit láttam. Ezekről láthatsz te is képeket, ha klikkelsz az ittenire.
KLIKK

A harmadik napon annyiban változott a “rutin”, hogy tettem ugyan egy kört a belvárosban is, jobbára a pantomimesek vidámságát keresve, de színpadi képet csak az Országzászló téri műsorról láthatsz, ha klikkelsz erre a fotóra.
A Rockhajó, és a Mentha Project koncert képei következnek.
KLIKK

Holnap a következő három nap beszámolója jön.