Pihengetős VIDOR

Hétvégén elbúcsúzunk a VIDOR Fesztiváltól, és nem érzem, hogy sajnálnám, hogy vége, hacsak azért nem, mert a szabadságom is lejár.
Itt most egy montázs az eddigi összes meglátogatott eseményről, és lesz majd album, meg beszámoló egy, vagy két bejegyzésben.

Ma azonban még folytatódik a rendezvény, az Országzászló tér színpadának fellépőit ajánlom mára is, a No Dress Code-ot 16 órától, a Chill’Out Band-et 17-től, valamint a Dózsa György úti színpadról a Debreczeni Páros-t 16:30-tól.

A délutáni VIDOR után javaslom a Móricz Kertet, ahol 19:30-tól a Blues Balloons és a Kódex trió játszik. A Kódex trióról pár évvel ezelőttről igen kellemes emlékem van.

Ha szerencséd van, este 10-re visszaérhetsz a Kossuth térre, ahol Dániel Balázs Trió feat Jumping Matt koncert lesz. Ha nem lenne ismerős, a Jumping Matt név Pribojszki Mátyást takarja. Azt hiszem, ezzel elmondtam, miért is akarok ott lenni ezen a koncerten.

A péntek lesz az első nap a VIDOR-on, amikor valószínűleg végig ott leszek.
A Blues Balloons és a Beat-lesz az Országzászló téren, a carPEDIGnem duo a Dózsa György utcán, Shaun Ferguson és Szirota Jennifer a Kossuth téren, a Mystery Gang és a La Cumbia Chicharra a nagyszínpadon.

A VIDOR záró koncertjei számomra minden bizonnyal az Országzászló téri színpadon lesznek.
A The Moon kezdi a délutánt négykor, majd fél hattól a Jazzy 287 koncertjét láthatod.
Érdemes arra járni.

A nagyszínpadon a Wesli zárja a fesztivált, előttük azonban olyan formáció lesz, akiket nem szeretnék látni, így megnéztem – és ide linkeltem -a haiti-i formáció egy órás koncertjét, ezzel én zárom is a fesztivált.

A Móricz Kertben egyébként ezen az estén a Bring Me Salvation játszik.
Most nem akusztikus koncertjük lesz. 😉

Ennyi volt a VIDOR, ennyi volt a szabadságom, és ennyi az ajánlóm a következő pár napra.