Tortuga a Serfeszten

Lemezbemutató koncertet tartott a Tortuga péntek este a Serfeszten.
Magam is meglepődtem, mikor visszakerestem, hogy pont tegnap volt egy éve, hogy az Oldalvágányon először láttam színpadon őket. Még csak egy éve? Persze azért is tűnhet többnek, mert a srácok nem egy éve kezdték a zenélést, és nem egy éve találkoztunk először.
De az a múlt, ez pedig a lemezbemutató koncert, ahol hiába kerestem az Abba motívumokat (ITT megtalálod, miről beszélek 🙂 ).
Miután folyamatosan követem őket, a dalok ismerősek voltak, olykor a szövegek is megvannak már, a címekkel azonban mindig gondban vagyok. A biztos pont a Kádban ébredtem. 🙂
Mondjuk ennek a klipjétől is hanyatt esek, mikor újra látom.
Ja, a koncert. Nagyon jó az, ha egy zenekarnak van saját közönsége, mert egészen más így a koncert hangulata. A színpad előtt most is rengeteg Tortuga pólós örült a zenének. Én pedig annak örülök, hogy a mai fiatalok között is vannak sokan, akik a jó, élő zenét értékelik a mindenhonnan ömlő mű dolgok helyett. A fiúk pedig igazán valódi, élő zenét játszanak, kicsit meghalnak a színpadon a végére, de az utolsó utáni pillanatban is élvezik, amit csinálnak.
Ismét csak örülök, hogy ott voltam egy koncertjükön, várom a következőt, addig pedig itt-ott hallgatom a zenéjüket.
Ó, és a képek! Klikkelj az ittenire!
KLIKK