Zenék Sóstón

Eső eső hátán, esőnapon, és majdnem esőnapok. Ez lesz ma. 🙂
Szépen haladunk a Zene Sóstón koncertjeivel, és idén alig hagytam ki műsort. Nem is érdemes kihagyni, hiszen egy évet biztosan várni kel majd a következő fordulóra.
A szerda és szombat délutánonként, a sóstói szökőkútnál hallható koncertek közül eddig kettőt mosott el az eső, és néhánynál próbálkozott. 🙂 Volt, hogy előkerültek esernyők, de a közönség kitartó volt.
Mivel a rendezvénynek adott időpontig be kell fejeződnie, így az elaradt koncerteket az adott napi előtt lehet pótolni. Így történt ez szombat délután is, amikor a Long Dusty Road már délután ötkor a húrok és egyebek közé csapott.
A remek country zenéhez táncosok is érkeztek – volt még hel, jöhettek volna még -, és bár nézegettük az eget, megúsztuk szárazon.
Mai első albumom ezen a koncerten készült. Klikkelj a képre!
KLIKK

Az eredetileg kiírt időpontban az eredetileg kiírt formáció következett. Most semmi nem zavarta meg Kovács Miklós bandájának műsorát. Sokkal élvezetesebb volt így, mint pár hete a hitgyülivel versenyezni a főtéren. 🙂
Találkozunk még, de most a képek erről a koncertről. Klikkelj az ittenire!
KLIKK

Szerdán is két koncert lesz Sóstón, a szökőkútnál, mert nemrég elmaradt a Jazzmed Band koncertje, így 17 órakor ők kezdenek. Bele kell húznom, hogy odaérjek, nagyon kedvelem a zenéjüket. 🙂
Utánuk a Texas Tourist következik majd, akikről ugyancsak elmondhatom, hogy kedvemre való zenét játszanak.
A linkeken találsz több infót is a formációkról, találkozzunk a szökőkútnál szerda délután 5 körül!