Szombati csoda

Nem hiszem, hogy újat mondanék azzal, hogy elég sok koncerten megfordulok. Ilyet azonban még nem láttam. Talán ezért is maradtam olyan sokáig… 🙂
Kezdem az elején.
Dél után nem sokkal értünk ki Sóstóra. A színpad mögül érkeztünk, ahol éppen Charlie énekelt persze felvételről, és borzasztó torzan. Dolgoznak a hangosításon, gondoltam, és végigsétáltunk a főzőhelyek között, aztán úgy döntöttünk, van még idő ebédelni.
A Blaha Büfé-Fagyizót választottuk a többszöri jó tapasztalat miatt. Most sem csalódtunk. A választott étel finom, és jókora adag volt, az árak korrektek Sóstóhoz képest, a 4 decis korsó tele töltve, és a kiszolgálás is rendben volt.
Aztán visszaindultunk a színpadhoz. Charlie kitartott, és ugyanolyan torzan szólt. Rossz előérzetem lett.
A szökőkútnál megvártuk a főzőverseny eredményhirdetését, közben szereztem kávét, elvoltunk.
Egy basszusgitárt hallottunk a színpadról, majd csend, illetve valami zúgás, és kezdődött is a Milord duó műsora. Közelebb mentünk a színpadhoz. Egy zúgó fátyolon át szólt a két ének, és a billentyű. Volt néhány kísérlet a javításra, kevés eredménnyel. Lement a műsor, amelyet ennél csak jobban szólva hallottam már néhányszor.
A képre klikkelve találsz néhány fotót.
KLIKK

Átállás következett. Érkezett egy technikus, aki beállítgatta a lámpákat a színpadon. Akkor még nem tudtuk, ő lesz a nap hőse…
Következett az Artézis. Nagyon szeretem a zenéjüket, most a Zene Sóstón fellépésüket hangolták össze a főzőversenyes rendezvénnyel, így a nagyszínpadon, korábbi időpontban játszottak. Pár perc után éreztem úgy, jobb lett volna a kis színpad. A hangosítás miatt mindenképp. Az egyébként most is nagyon jó előadásból a basszusgitár, valami billentyű, és némi ének jött a zaj, zúgás mellett. Azért az albumban van kép a dobosról is, hiszen ő is játszott, még ha nem is nagyon hallotta a közönség.
A formáció egyébként péntek este fél héttől Nyíregyháza főterén játszik a Made in Nyíregyháza jegyében. szerintem jó lesz. 🙂
KLIKK

Már gondolkodtunk, hogy menni kéne innen, de az előző napi, fantasztikus, kiváló hangosításos korzós koncert után azt gondoltam, kell még kis ilyen hangulat, várjuk meg a Realmen-t.
Jó fél óra beállás próbálkozás után adta fel a zenekar. A technikus láthatóan már korábban.
A helyzetet a korábban már említett világosító mentette meg. Kb 15 perc alatt megcsinálta azt a keverőn, amit az eredeti ember a nap korábbi részében képtelen volt, és szinte már jól szólt a cucc. A korábbiakhoz képest valóban csodát tett. Remélem, kellően díjazták is, hogy megmentette a rendezvényt.
Képeim erről a koncertről is vannak. Klikkelj!
KLIKK

Az előzőekből nyilván adódott némi csúszás, de mindenképpen szerettem volna másodszor is meghallgatni a Blues Balloons-t. Így most erről is van albumom, klikkelj a képre!
KLIKK

Az utcabált már nem vártuk meg, nem volt báli hangulatom. 🙂

Holnap hétvégi ajánló következik, és lehet, hogy most kicsit távolabbi programokat is ajánlok majd.