Lemaradások

Szerencsére elég sok dologgal el vagyok maradva, ami azt jelenti, hogy történnek dolgok a környezetemben, és oda is érek. Más kérdés, hogy mennyi időm marad a beszámolókra.
Hogy kicsit felpörögjek, ma két Made in Nyíregyháza koncertről számolok be annál is inkább, mert a következőn nem leszek ott. Tehát azt ajánlani fogom, bár holnap programajánló is lesz. Mondom LESZ. 🙂

Közel két hete volt a második Made in Nyíregyháza koncert Nyíregyháza főterén. A No Dress Code Acoustic játszott. Az időjárás elég kellemes volt, így a fagyis sem volt nyitva. Tehát a belógó tölcsérek helyett most a takaró fóliát fogod belógva látni. Eldöntheted, melyik a jobb. 🙂
A zene azonban nagyon jó volt most is. Kedvenceim közül Cseh Tamás és Kispál dalokat környezetemben manapság rajtuk kívül az autórádióm játszik, így különösen jólesett most is a zene.
Szombat este Sóstón, a Zene Sóstón rendezvényen zenélnek majd, én pedig péntek délután, a LeszFeszten találkozom majd velük.
Íme a képek, de mesélek még.
KLIKK

A múlt pénteki Made in Nyíregyháza is remek zenét hoztott. Most kiváló blues zenét hallhattunk a Pila and the greasy hats tolmácsolásában.
Ebben a csapatban pedig azt a kötetlenséget szeretem, ahogy a biztos tudás birtokában játszanak bluest.
Remek este volt ez is, és van pár képem természetesen.
Mindkét albumnál a képre klikkelés vezet a többi fotóhoz.
KLIKK

Van mégegy ajánlásom, megelőzve a holnapi teljes hétvégést. Péntek este a Made in Nyíregyháza színpadás a Ciráda játszik. Volt szerencsém mér őket is többször látni, ha kedveled a népzenei feldolgozásokat, és Nyíregyháza főterén jársz péntek este fél nyolc körül, nézd meg őket!
Mára ennyi mese jutott, holnap hétvégi programajánlóval jövök.