Hétvége a homokozóban

A Szüret Utcza koncertje indította a hétvégét 🙂 tegnap este a sóstói szökőkútnál. A Zene Sóstón rendezvénysorozat előadása ismét sok nézőt csalt ki Sóstóra. A vidám hangulatot csak fokozta, hogy érkezett néhány pad is a szökőkúthoz.
Lesz majd hosszabb beszámoló is, de lássuk, mi vár még ránk a következő napokban?

Kezdjük mindjárt mával a programajánlómat. Ma kezdődik, és egész hétvégén nyújt szórakozási lehetőséget a 8. Hübner Amatőr Strandröplabda Verseny Nyíregyházán, a belvárosi homokozóban. Múlt évben is elég sok időt töltöttünk a főtéren, idén is ez a terv.
Az igazi versenyek pénteken kezdődnek, ma jórészt protokoll események, mérkőzések lesznek.

Péntek este fél nyolctól kis térzene. Ugorj át a belvárosi homokozóból a tér másik oldalára, és hallgass jó blues zenét Pila and the greasy hats előadásában!

Szombat délután Fesztivál az állatokért Sóstón, a Park Hotel udvarán.
A rendezvény 13 órakor kezdődik, és ahogy a linken láthatod, számos érdekes eseményt tartogat. Nem én lennék, ha nem a koncerteket emelném ki. 🙂
Tünde és Pila háromkor, Nelson fél hattól, és Karmapirin héttől. De lesz torta is.

Zene Sóstón. A sóstói szökőkútnál este fél héttől a Mentha Project játszik, utána pedig lehet strandröplabdát nézni a főtéren.

Vasárnap pedig lezárjuk a hetet a strandröplabda versennyel.

Jövő szerdán Dóra és a Felfedezők a sóstói szökőkútnál, csütörtöktől pedig LeszFeszt, ahol velük is találkozhatsz majd, de nézegesd a linket, mert ideje tervezni!