Első lépések

Új koncert helyszín indult péntek este új koncert hangulattal.
Érdeklődéssel vártam a Walk Street Restaurent sorozatát, hiszen Nyíregyházán, a belvárosban, akusztikus koncertekkel indulni nem kis kihívás. Ehhez jött még saját vesszőparipám az étterem és a koncert viszonyáról, nem csoda hát, hogy vagy fél órával a kezdés előtt már ott toporogtam a bejáratnál.
Zenében tudtam, mit várhatok, hiszen múlt ősszel már láttam Járai Márknak egy remek koncertjét. A hely volt tehát a kérdés.
Belépve igyekeztem megtalálni a helyemet. Terveztem, hogy képeket is készítek, így valami olyat kellett találnom, ahol nem leszek nagyon láb alatt, de az előadó is rákerül a képekre. Nagyjából ezek nálam a koncert fényképezés szabályai. 🙂
Először a helység közepén lévő oszlophoz cuccoltam le, de hamar visszatértem az ajtóhoz. A koncert alatt várhatóan ez viszonylag nyugodt hely lesz, ráadásul kedves ismerősökre is akadtam az itteni asztalnál.
Aztán elkezdődött.
A hely felbolydult, az oszlop mögötti asztaloktól a színpaddal szembeni asztalok elé üldögélt a közönség, szóval pillanatok alatt eltűnt az étterem érzés, és ez így maradt végig.
Most pedig lássuk a koncertet! Későbbiekben majd nem fogok ennyit mellé beszélni, de elsőként le akartam írni a hely hangulatát.
Járai Márk koncertje már ősszel elvarázsolt, és nem volt ez másként most sem. Remekül felépített műsor, nagyon jó közönség kommunikáció, és fantasztikus előadás. Ja, és a megszólalás is hibátlan volt.
Van pár képem is, de mielőtt ráklikkelnén az ittenire, hogy megnézd őket, had osszak még meg egy linket a további akusztikus koncertekhez.

KLIKK