Ilyen a box :)

NIKON Z Roadshow-t rendeztek városunkban.
Nagyon örültem neki, mert igen ritka a hasonló esemény Nyíregyházán. Szerencsére nagyon sokan szerették volna a bemutatót, így a neves gyártó ide is elhozta a legújabb eszközeit.
Érthetően nagy érdeklődés kísérte rendezvényt. Érkezéskor szakértő kezekre bíztam két gépvázamat, ugyanis ingyenes szenzor tisztítással is kedveskedtek a szervezők. Ezután rövid előadást hallhattunk a Nikon Z sorozatáról, amely két tükör nélküli gépvázat és az ezekhez fejlesztett objektíveket, valamint egy konvertert foglal magába. Utóbbi a korábban gyártott F bajonettes objektíveket illeszti a Z vázakra.
Az előadás után kézbe is vehettük az eszközöket, és a terem stúdiónak berendezett részében ki is próbálhattuk őket.
Mivel korábban a Nikon Z7 vázzal és egy NIKKOR Z 50mm f/1.8 S objektívvel kalandozhattam kicsit egy álomvilágban, ezúttal a Nikon Z6 vázat és egy NIKKOR Z 24-70mm f/4 S objektívet választottam.
Elmondhatatlan élmény volt, ahogy szinte minden egyből a kezemre állt, és kb. negyed óra elteltével elkészítettem az itt látható képet.
A negyed óra korábbi perceiben pedig a következő album fotóival csodálkoztam rá a számomra új, és talán örökre elérhetetlen technikára.
Azért veszek lottót a héten, te pedig klikkelj a képre!
KLIKK