Idus előtt

Kevés eseményen vettem részt az elmúlt hetekben, így az hét eleji napok is csendesen teltek képeskönyvemben, a programajánló azonban kihagyhatatlan, mint ahogy néhány program is a hétvégén.

Ma délután a Labor Caféban Kreatív foglalkozásra várnak. Erre én biztosan nem érnék oda, de a linken megtalálod, miért érdemes ott lenni.

A Nőnap közeledtével egyre több az ehhez az eseményhez kötődő program. A Képmás Zenekar Nőnapi Koncertje például ma este hatkor kezdődik a napkori Művelődési Házban.

Holnap pedig a Spíler Music Pub-ban indul a nőnapi zenés est este fél nyolckor.

Az én helyem természetesen a Club Hollywood-ban lesz a hétvége egyik kihagyhatatlan programján. A korai – este hét órai – kapunyitást az esti két koncert indokolja, a fellépők pedig az Eleven Hold és a Kiscsillag.
Ugye mondtam, hogy kihagyhatatlan?

Ha mégis Debrecenben lennél, a Trouble Time koncertje vár az Incognito Club-ban este kilenctől.

A Jósa András Múzeumban még mindig az őskor állatai a főszereplők, és én még mindig nem láttam a kiállítást. Szombaton Múzeumi Mamutfogó Családi Expedíciót tartanak 10 órától, talán ez egy jó alkalom lesz a kiállítás megnézésére is.

Szombat este ismét őrületes buli lesz a Club Hollywood-ban. Az ír kocsmazene talán leghíresebb magyar képviselője, a Paddy and the Rats koncertezik itt.

A belvárosi étteremben is lesz zene a vacsorához. Chloé New Yorkban: Dóra és a Felfedezők koncert.

Debrecenben, a Roncsbárban PokolgéP koncert lesz. Ezt is teltházas eseménynek gondolom.

És hogy békésen zárjuk a hetet, az Incognito Club szombat esti programját ajánlom most utolsóként. A hangulatos helyen a The Pontiac játszik este kilenctől.