Ez is, az is

Mikor már azt hittem, nem tudok majd semmit ajánlani péntek estére, jött az értesítés, ami egyértelművé tette, hogy nem maradhatok otthon ezen az estén sem.
Nagyjából egy éve lehetett, mikor kicsit fagyoskodva sétáltam a Hajó klubba, mert azon az estén két kihagyhatatlan koncert volt ott. A Nelson játszott, majd pedig Szirota Jennifer lépett színpadra. Hatalmas este volt.
Szokták mondani, a csodák nem ismétlődnek. Péntek este azonban a Szmogban ismét a Nelson, és Szirota Jennifer előadását élvezheted. Legyél ott úgy kilenc előtt!

Nagyon régen voltam Tokajban, a Világörökségi Bormúzeumban. Szombat délután erre is lehetőség nyílik.
Idén is megrendezik a Farsangi Mulatságot.
A program karneváli álarc- és busó maszk készítés, jelmezben fotózkodás, majd pedig régi ismerősöket üdvözölhetünk. Az Antal család ismét tánctanítással várja a táncos lábúakat, és azokat is, akik azt gondolják, nem tudnak táncolni. Meglátod, estefelé mindenki ropni fogja. A jó hangulathoz a forralt bor, a tea, és a farsangi fánk is hozzájárul majd.
A rendezvény délután kettőkor kezdődik, a tánctanítás pedig öt órakor indul.

Ha már Tokajban vagy, csak egy ugrás Bodrogkeresztúr, ahol este héttől Odett lemezbemutató koncertjét láthatod a Keresztúri esték szervezésében, a Henye Borbárban.
Hangulatos hely, kellemes időtöltés.

A napsütötte rész Nyíregyházán, a Club Hollywood-ban lesz szombat este nyolctól. Itt ad koncertet ugyanis a Hiperkarma, és ez is lemezbemutató lesz.

Múlt ősszel, a VIDORon lemaradtam Budai Krisztián bemutatójáról, és nem tudom, hogy szombat este, az Incognito-ban ott leszek-e, de ha te arra jársz, mindenképpen ajánlom az eseményt.

Jó lenne már egy No Cnt’Roll koncertet is megnézni, de ez nem a Chloéban fog történni szombat este, ahol fél nyolctól zenélnek.

Annyit mondok, Pribojszki Mátyás. Ő is a Chloéban zenél szombaton a Jumping MATT & HIS COMBO formációban. Remélem, velük is találkozom majd valamikor.

A következő hét meghatározó eseménye a XVIII. Debreceni Maskarádé. Két évvel ezelőtt a záró n apra sikerült eljutnunk, kivételes élmény volt. Idén is jó lenne arra járni. 🙂 Részleteket a linken találsz.

Ezzel a farsangi hangulattal most be is fejezem az ajánlómat.