Mégegy :)

Van abban valami, hogy az idő nem attól szalad, mert úgy gondoljuk. Előző ajánlómban azt írtam, lezárjuk vele az év első hónapját, aztán nézd csak, még mindig január van. Igaz, ezzel a nappal valóban a végére érünk.
Tehát jöjjön valóban az utolsó januári ajánlóm!

Bár múlt héten már említettem, a mai aktualitása miatt ismét szóba hozom Laár András előadóestjét, amelyet ma láthatsz Nyíregyházán, a Váci Mihály Kulturális Központban. A 18 órakor kezdődő rendezvény ingyenes, de javaslom, nézd meg a linken az eventet!

Debrecenben, a Sikk klubban a Balázs Elemér Trio koncertezik ma este héttől. Ezt mondjuk én most biztosan kihagyom, de hátha olvas valaki Debrecenből, akit érdekel. 😉

Ahogy nézem, péntekre is debreceni programokat tudok ajánlani.
Este hattól a Rocksuli félévzáró 1. napi koncertjeit láthatod a Roncsbárban, amiből nyilván következik, hogy lesz második nap idén is, mindjárt másnap, szombaton.

A debreceni Ifjúsági Házban este nyolctól Bad Habit koncert és közönségtalálkozó lesz. Jó csapat, jó zene, nézd meg, ha gondolod!

Az Incognito Club-ban este kilenckor kezdődik a The Golden Sheep jazz duó műsora. De régen jártam már itt.

Szombaton akkor lenne könnyű dolgom, ha csak nyíregyházi programokat néznék.
Kétség nem férne hozzá, hogy a Club Hollywood-ban tölteném az időt. Persze az sem lehetetlen, hogy így is ott leszek az Amatőr zenei tehetségkutatón.

Amikor megláttam, azonnal biztosra jelöltem a Keresztúri esték szombat esti eseményét, a Cymbal Rush koncertjét a Henye Borbárban. Nagyon tetszik a formáció zenéje, és ki tudja, mikor találkozhatom velük újra a környékünkön?

…és ha az eddigi programok nem okoznának fejtörést, itt vannak még a szomszéd vár eseményei. Említettem már a Rocksuli félévzáróját, a Roncsban ez a szombat esti program.

A debreceni Ifjúsági Ház ajánlata is kecsegtető. Az este hatkor kezdődő IV. Country Western party nem csak a hangulata miatt vonz, de zenél a Long Dusty Road is, ami azért eléggé ebbe az irányba húzza a szívemet. 🙂

Ne felejtsük el azonban az Incognito Club-ot sem, ahol este nyolctól két metál zenekar, a Dharma és a The Fleet Street játszik. Nézz rá a linkelt eventre, mert a kép illusztráció. 🙂

Végül kicsit más, és nem csak erre a hétvégére szóló ajánlat.
Jégkorszak a Jósa András Múzeumban. Nem, nem az ablakokat felejtették nyitva. Az eddig látott képek alapján egy érdekes, látványos kiállítás nyílt a múzeumban kb. egy hete, és egészen március végéig megtekinthető. A linken találsz bőven információt, szerintem érdemes arra járni. Én is tervezem valamikor, így már klikkelek is as linkre, és olvasom a tudnivalókat. 🙂