1

Nem, nem a régi cowboyos viccet kezdem elmesélni, csak jelzem, hogy mai ajánlómmal le is zárjuk az év első hónapját. Nem mondom, hogy szétpörögtük magunkat. 🙂

Péntekre azonban szerintem mindenkinek tudok kedvére valót ajánlani.
A Spíler Music Pub-ban már este fél nyolckor elindul a buli, ahol Jurás Bea, Boda Izabella és Deny Vay zenél majd.

Két zenekar ad műsort a Szmog Pub-ban pénteken A linkelt eventben bele is hallgathatsz zenéjükbe. Ők a Collisborn és az Inercy.

A blues-ért kicsit messzebb kell menni pénteken. Mátészalkán, a Fapuma Sörözőben este nyolckor kezdődik, a Tordai Duó és a Realmen koncertje. Biztosan jó lesz.

Szombat este Nyíregyházán, az Öreg Motoros Sörözőben újra találkozhatsz a Tordai Duóval. Ez jó elfoglaltságnak ígérkezik erre az estére…

…bár a Club Hollywood is kihagyhatatlan koncertprogrammal kecsegtet, biztosan teltház várja majd az Akela zenekart, akiket a Drow zenéje vezet majd fel.

A Chloé-ban a No Dress Code Acoustic játszik szombaton, akiket ugyancsak szívesen látnék, de erre február 16-ig várnom kell, ekkor játszanak majd a Mociban.

Mondtam, sokféle zenét ajánlok majd. Íme a Keresztúri esték szervezésében a Corpus Harsona Kvartett műsora Bodrogkeresztúron, a Henye Borbárban szombat este héttől.

Jövő hét szerdára igazán különleges eseményt ajánlok.
Debrecenben, a Nagyerdei Víztoronyban The Beatles estet rendeznek, melynek során levetítik a híres tetőkoncert-filmet, majd szabad a pálya, jöhetnek a Beatles dalok.
Este hétkor indul a buli.

Ennyi a heti ajánló, de arról se feledkezz meg, hogy jövő csütörtökön Laár András ingyenes és komoly előadóestje lesz Nyíregyházán, a Váci Mihály Kulturális Központban. Nézd meg az event-et!