A jeltől a kalapácsig

Mivel tart még az év végi programok utáni pihenő, mai ajánlóm sem lesz nagyon hosszú, de érdemes végignézni, hiszen találhatsz érdekességeket.

Mindjárt indulásnak a Szmog Pub péntek esti ajánlata, a Signal Motorock koncertje. A csapat nem ismeretlen a szórakozóhely vendégei számára, hiszen rendszeresen visszatérnek ide. Péntek este is remek blues és rock dalokra számíthatsz az előadásukban.

Bár soha nem jártam még a hajdúszoboszlói Rock Cafe-ban, figyelemmel kísérem programjaikat, és egyszer biztosan el is jutok majd oda. Pénteken egyik kedvenc debreceni zenekarom, az Éva Presszó lép színpadra itt.

A Rock Cafe szombati napja sem lesz eseménytelen, hiszen a nyíregyházi Tortuga zúz majd. Ajánlom ezt a koncertet is az arra járóknak, ez a csapat is nagy kedvencem.

Nyíregyházán, a Club Hollywood-ban szombat este Király Viktor koncert lesz. A rajongóknak kötelező darab.

Idén még nem ajánlottam Incognito Club koncertet, most itt az ideje. Szombat este a Smith Rock Family játszik a hangulatos debreceni pub-ban.

A debreceni Roncsbár két estét is szán a Kalapács életműnek. Szombat és vasárnap este azonban más-más műsorral várnak, így akár mindkét koncertre érdemes ellátogatni.

Kicsit előreszaladva elmondom, hogy 19-én a nyíregyházi Club Hollywood-ban is lesz Kalapács koncert, de erről egy hét múlva.