Utolsó roham

Ez a hétvége van a legközelebb az idei Karácsonyhoz, én mégsem boltba szaladgálást ajánlok, sokkal inkább azt, hogy érezd jól magad ezekben a napokban is, sőt, a Karácsony se szóljon csak az otthon ülésről.

Tegnap este sajnos újra nem sikerült eljutnom Nyíregyházán a Kossuth téri koncertekre, pedig két nagyon kedvenc formációm, az Artézis és a Melounge Duó zenélt a téren.

Nem tudom, a pénteki hazaérésem hogy alakul, de elmondom, hogy 16:30–tól Torma Kata, 17:30–tól pedig a Long Dusty Road műsorát láthatod a főtéren. (link 22. oldal)

A Spíler Music Pub-ban este héttől Jurás Beával hangolódhatsz Karácsonyra.

A Chloéban este nyolctól ismét a Lassú Méreg Formáció játszik,

ha pedig nyíregyházi zenekart szeretnél látni Debrecenben, ajánlom az Incognito Club-ot, ahol este kilenctől a Karmapirin koncertjét láthatod.

Szombat délután kezdődik az Éjszakai Mézeskalács Élménytúra a NaTúráZOOM szervezésében. Előzetes regisztrációhoz kötött, tehát ha regisztráltál, tudsz mindent, ha nem, figyeld a szervező eseményeit, számos érdekes kirándulás, túra vár rád.

Ismét egy regisztrációhoz kötött esemény, de ha le is maradtál a jelentkezésről, sétálhatsz együtt a résztvevőkkel az Állatbarát Alapítvány Tündöklő adventi kutyaséta a belvárosban című rendezvényén.

Most pedig következzenek a beltéri rendezvények.
Szépruhás, ünnepélyes esemény lesz a Cantemus Karácsony a Continental Arénában (BuSzaCsa) szombat este héttől.

Egészen más zene, de igen jó hangulat várható az Elefánt Club Hollywood-ban megrendezendő koncertjén. Vendég az Analog Balaton.

A Szüret Utcza a Chloé New Yorkban-ban ad koncertet ezen az estén. Ez sajnos így kimarad.

Évekre visszanyúló hagyomány már a Karácsonyi Óperentzia koncert Nyíregyházán. Ezúttal a Club Hollywood ad otthont az eseménynek 25-én este nyolctól. A koncert mellett bizonyára hozzájuthatsz majd a formáció fa pendrive-on kiadott új lemezéhez is.

Karácsony második napja vége felé. mikor már érzed visszatérni a hétköznapokat, még van egy lehetőséged egy Jingle Bells levezetésre. A Veszprémi Utcazene Fesztivál győztes duója Bárterápia Nyíregyházán címmel ad műsort az Öreg Motorosban.

Ezzel aztán be is fejeztük a Karácsonyt. 🙂