Hóváró

Mikor ezeket a sorokat rovom, még nem látszik hó az ablakon kinézve, de ki tudja. Azért hagyom ezt a címet az ajánlómnak, hátha beválik. 🙂

Ma estére a Henye Borbár eseményét ajánlom. Nagyon érdekes beszélgetésnek ígérkezik a Tokaji Iránytű: Értékmutató esték a Henyén című program. Ha lehetőséged van, érdemes ellátogatni Bodrogkeresztúrra.

Pénteken indul a Labor Café Karácsonyi vásár a Laborban című rendezvénysorozata. A nyíregyházi adománykávézó a következő hetekben kézműves vásárokat szervez. Valamikor biztosan szétnézek majd én is.

Péntek este héttől Papp Csaba és barátai koncertjére vár a Mustárház. Ez az az esemény, amit semmiképpen nem szeretnék kihagyni.

Van egy város a szívemben a címe a Képmás zenekar adventi koncertjének, amelyet ezúttal a Nagyhalászi Petőfi Sándor Művelődési Házban nézhetsz meg.

Ha már nagyhalász, induljon itteni programmal a szombati ajánlatok sora
Reggeltől kora délutánig tart a III. Jótékonysági Mikulásfutás, melyet ugyancsak a Nagyhalászi Petőfi Sándor Művelődési Ház rendez.

Ugyanebben az idősávban vehetsz részt a Nyíregyházi Állatpark 100Ft-os napján. Ennek az eseménynek is évekre visszanyúló hagyománya van.

Ha péntek este kihagytad a mustárházas koncertet, szombat este a Mociban pótolhatod. A Papp Csaba Trio az Öreg Motoros Sörözőben lép fel.

A Chloé New Yorkban Tünde & Pila LIVE műsorával vár szombat este,

az Unicum Pub-ban pedig a The MOON koncertezik.

Én igazán a Pál Utcai Fiúk koncertjére vágyom Debrecenbe, a Roncsbárba. Jólesne egy Bál a Hajsza után. 🙂 Meglátjuk.

Remélem, kedvez az időjárás a vasárnapi Motoros Mikulás felvonulásnak. A motorosok idén is 11 órától gyülekeznek a Nyír Pláza parkolójában, és délben indulnak tovább.

Vasárnap este gyújtják meg Nyíregyháza főterén is az első gyertyát az adventi koszorún.

Ennyi fért mai ajánlómba, találkozzunk valahol!