Fotókiállítások hete

Talán meglepő a mai programajánlóm címe, de való igaz, hogy szép keretbe foglalják a hetet a fotókiállítás megnyitók, és a sajátomat is le kellene már bontani, ha még fenn vannak. 🙂

Kezdjünk azonban koncerttel.
Péntek este hatalmas bulinak ígérkezik az Anna and the Barbies koncertje Debrecenben, a Roncsbárban. Talán vissza kellene térni este a cívis városba.

Hétfőn Konyha Miklós fotókiállítás megnyitóján voltam, szombat délelőtt 10 órától pedig Bakos Zoltán fotókiállítása nyílik meg a Butykai Művelődési Házban.
Tegnap este kecsegtetett egy kép illusztrációként ehhez a megnyitóhoz, de inkább a visszatekintést, a hétfői megnyitó egyik képét választottam. 🙂

Ezen az estén is lesznek koncertek. A Club Hollywood-ban a Nomad lép színpadra. Előzenekar a debreceni Frogshow. Róluk van képem. 🙂

Az Öreg Motoros Sörözőben a Tordai Duo zenél,

a Chloéban pedig a Szívtiproll szórakoztatja a vendégeket.

Debrecenben, az Incognito Club-ban a Signal Motorock teremt remek hangulatot.

Vasárnap este héttől a Nyíregyházán, a Móricz Zsigmond Színházban este héttől a Habana Social CLUB with the Stars of Tropicana Fiesta Cubana című műsorát mutatja be.

Van még egy ajánlatom jövő hét közepére is. Debrecenben, az Incognito Club-ban este fél nyolctól Budai Krisztián Traditions című koncert műsorát láthatod.

Ehhez az eseményhez kapcsolódva szeretném megköszönni Antal Zsuzsának a fantasztikus Inco koncert estéket, azt, hogy “odaszokatott” a helyre. Hasonló szép eredményeket kívánok a továbbiakban is. Köszi Zsuzsi!