Tigers – Steelers 32-8

Mára egy kis amerikai foci jut. A Nyíregyháza Tigers U19 csapata a Miskolc Steelers együttesét fogadta az NYVSC pályán. A mérkőzésnek már egyik csapat számára sem volt tétje, éppen ezért azt vártam a találkozótól, hogy felszabadult, szép játékot látok majd. Nem volt kérdéses, hogy nem az előző hazai meccs emlékével akarom zárni az idényt.
A várakozásom beigazolódott. Mintha egy teljesen másik csapat lett volna a pályán. A kistigrisek lelkesen, teljes erőbedobással játszottak, és az acélvárosi csapat is szép játékot mutatott.
Mindjárt az első negyed elején sikerült egy gyönyörű TD-vel vezetést szerezni a hazaiaknak, és bár a kétpontos nem sikerült, így is 6:0 volt a negyed vége.
A második negyedben a miskolciak voltak aktívabbak, amit nem csak TD-re sikerült váltaniuk, de a kétpontost is megcsinálták. A félidő végére megfordult az állás.
A 3. negyed elején szinte akció nélkül tudott háromszor 15 yardot előrejönni az ellenfél, de egy jókor jött időkérés, fejmosás után fordult a kocka. Bár a kétpontos most sem sikerült a TD most is megvolt a kistigriseknél. Itt már nagyon jó volt a játék, de az igazi tűzijáték az utolsó negyedben, annak is vége felé következett. Ezt a negyedet a nézők üdvrivalgása kíséretében, szemet gyönyörködtető játékkal 20:0-ra hozta a hazai csapat.
A vége így Nyíregyháza Tigers – Miskolc Steelers 32-8. Megérdemelten élvezhették a közönség ünneplését.
Természetesen nem csak az itt látható képet készítettem, ha a többire is kíváncsi vagy, klikkelj rá bátran. Ha pedig a teljes mérkőzést meg szeretnéd nézni, ITT megteheted.
KLIKK