Hulló levelek

Mai programajánlómat is visszatekintéssel kezdem, azzal az eseménnyel, amellyel az előzőt zártam. Tegnap délután sok kedves ember társaságában nyitottam meg fotókiállításomat a Mustárházban Megosztva címmel. A kiállítást egy hónapig tekintheted meg a Mustárház nyitvatartási idejében.

Csütörtök estére a debreceni Rocksuli szervez több fellépővel jótékonysági koncertet HaveRock az autistákért címmel.

Péntek estére több ajánlatom is van. Elsőként a Szmog Pub koncertjét ajánlom, amely első találkozás lenne számomra. 21:30–tól a The Moon játszik igencsak érdekes zenét.

A bőség zavara. Ugyanezen az estén a Labor Café Adománykávézó Pila meg a fia blúzt húz címmel rendez eseményt, ami nyilvánvalóan nem divatbemutató, hanem egy fantasztikusnak ígérkező koncert este Pilával, Áronnal, Petivel és Bubuval.

A Chloé New Yorkban e heti koncert felléépője a Folkfusion Band. 21 órára van írva a kezdés.

Szombattól egy négy napos körutat terveztünk, de pillanatnyilag úgy néz ki, hogy a szallas.hu nem tudja biztosítani szombatra a megrendelt szállást, így könnyen lehet, hogy nyíregyházi programok közül választunk majd. Lesz bőven.
A Club Hollywood-ban a Lóci Játszik lép színpadra…

…az Öreg Motoros Sörözőben CarPEDIGnem koncert lesz…

…a Honvéd utcán, az Alvégesi Művelődési Házban pedig a Zenith muzsikál.

Ha pedig ezen az estén is blues-t szeretnél hallgatni, ajánlom Bodrogkeresztúrt, a Henye Borbárt, ahol este héttől a Voodoo PAPA duo zenél.

Vasárnap délután, este az ilyentájt szokásos koncertsorozattal vár Nyíregyházán a Continental Aréna, közkedvelt nevén a BuSzaCsa.
A Rotor, a Moby Dick, a Lord, a Kárpátia, és a Depresszió lép színpadra délután négytől.

Felemás időjárást ígérnek, de szerintem érdemes szabadtéri programok után is nézni.