Akkor szüret!

Annyira nem meglepő, hogy októberben a szüretről beszélek, de természetesen nem csak szüreti ajánló lesz ma. Kezdjük azonban most ezzel.
Péntektől vasárnapig tart a Tokaji Szüreti Napok rendezvény, ahol az ételek és italok mellett kulturális programok is várják a látogatókat, szombat délután pedig szüreti felvonulás is lesz.

Péntek este Nyíregyházán, a Szmog Pub-ban is lesz koncert. Ez van – ez a Signal Motorock lemezének a címe. Lemezbemutató lesz tehát, és néhány rock feldolgozás is elhangzik. Esélyes ez a koncert péntek estére.

A Chloé New Yorkban elindította heti koncertjeit. Ezen a pénteken a Karmapirin műsorát láthatod este kilenctől.

Szombaton természetesen Tokaji Szüreti Napok délután kettőtől Szüreti Felvonulással.

A Debreceni Ifjúsági Házban rendezik meg szombaton az Első debreceni kisautó börzét. Az esemény 9 órától 18 óráig tart.

Az Incognito Club-ban a Retronome zenekar koncertezik este kilenctől. Remek blues és rock slágereket és saját dalokat is hallhatsz.

Vasárnap a Tokaji Szüreti Napok mellett egy másik érdekes esemény is lesz a városban. Hallottál már Tokaj Váráról? Most meg is látogathatod egy kalandos Bodrog átkelés után. Számos érdekes dolog vár még rád az egész napos eseményen.

Az amerikai foci visszatér az Nyvsc pályára, délután háromtól kezdődik a Nyíregyháza Tigers – Budapest Cowbells Junior U19-es mérkőzés.

Nem sok idő marad a meccs után átjutni Debrecenbe, ahol a MODEM-ben Jéger Dorka és Bihari Márton koncert lesz este hattól.

Azt hiszem, sikerült eléggé kitöltenem a hétvégi naptárt, és biztosan kimaradt valami. 🙂
Találkozzunk valahol!