Hab a tortán

Nagyszabású tervekkel készültek a szervezők a 25. szülinapi fesztivál az állatokért rendezvényre. A korábbi évektől eltérően a fesztivált nem a Bujtosi ligetben rendezték, hanem az Erdei tornapályán. Így a kutyás felvonulás is elmaradt, de egy jubileumi fesztiválnak el is kell térnie a korábbiaktól.
Az erdei tornapályához vezető mindkét út mellett sátrak sorakoztak, bemutatók, kiállítások, termék értékesítések, árubemutatók, kutyakozmetika, és adománykávézó is működött ezeken a helyeken, és ki tudja még, mi mindent hagytam ki. Persze volt étel és ital kínálat is. Itt had mondjam el, hogy a rántott sajt és a sültkrumpli nagyon finom volt, el is lustultam tőle rendesen. 🙂
Persze a kutyás bemutatók sem maradtak ki a programok közül, és két színpadon is folytak előadások, koncertek, a rendezvényt pedig mozizással zárták.
Én a kezdésre érkeztem, jó ideig a helyszín felfedezésével töltöttem az időt. A most következő fotóalbumom a habpartinál – mert az is volt – teljesedik ki, majd az említett finom étel után a Labor Café kávézójában csendesedik le újra.
Ahogy írtam tegnap a közösségi oldalon, nehezen vetem fel a fonalat, sokat mászkáltam, és viszonylag keveset fényképeztem, de egy fotóalbum azért összejött. 😉
Klikkelj a képre, és lapozz bele!
KLIKK