Csakaszépre 3/3

Ma végére járunk a VIDORnak. A 6. nap premierrel kezdődött. Legalábbis számomra, hiszen soha nem láttam még a Debreczeni Páros előadását színpadon, de nagyon érdekelt. Így négy óra előtt már ott voltam a szépzene színpadnál. Annyira sikerült belefeledkezni a koncertbe, hogy közben lemaradtam az Artézis műsoráról.
Nagy örömömre azonban a hosszabb úton a VIDOR kertbe tartva két pantomimes párossal is összefutottam. Erre a napra egy dolgom maradt, megnézni a Szívtiprol koncertjét, az este hátralévő részében pedig a nyakamat pihentettem. 🙂
Itt is van az album a napról.
KLIKK

A 7. napot ismét a szépzene színpadnál kezdtem, ahol Bütyök és unokája ült a színpadon. Zboray Károly nevét leginkább a Zenith frontembereként ismerheted, ezúttal szóló produkcióval állt a közönség elé.
Következett a szokásos ingázás a külfaluban. Az Országzászló téren a Bendix játszott, innen a VIDOR kertbe mentem a Beat-lesz magasleses koncertjére, majd vissza az Országzászló térre, a Polip Band slágereit hallgatni.
Ezt a túrát követheted a következő albumban.
KLIKK

Ezen az estén a második nagyszínpados koncertet néztem ki. Ha jól emlékszem, 6 év után tért vissza a VIDOR színpadára a PASO. Ez alatt az idő alatt azonban semmit sem veszítettek lendületükből, most is ugyanúgy igazi VIDOR koncertet láthatott a főteret megtöltő közönség. Íme a képek.
KLIKK

8. nap volt talán a legigazibb VIDOR a nagyszínpad első koncertjével bezárólag.
A Szüret Utcza műsorával kezdtem a napot, ami igazán jó választás volt. Nem volt ám unalmas a nap többi része sem. A VIDOR kertbe éppen sikerült beesnem a Tram Buli’n koncert kezdésére, majd a kis együtt énekléssel színesített program után siethettem vissza az Országzászló térre. A Jazz Med Band-et szinte csak a VIDORon láttam még, pedig jó lenne többször találkoznunk. Legalább ezt a lehetőséget sikerült most kihasználnom, és egy harmadik fantasztikus koncertet is kipipálni a listámon.
A délután képeit az albumban találod.
KLIKK

Az este első koncertjére a nagyszínpadra visszatért a régi VIDORok hangulata és az igazi világzene a Mokoomba koncertjével. Jó volt látni a sok ismerős arcot a nézőtéren. Miközben szaladgáltam a fényképezőgéppel, meg-megálltam pár szóra.
A napot ezzel a jó érzéssel, és egy csomó képpel zártam. Itt találod.
KLIKK

A búcsú mindig nehéz. a fesztivál záró, 9. napjára egy utcakövés koncert maradt, a No Dress Code Acoustic műsora. Az e napi album csak néhány képet tartalmaz.
KLIKK

Ezzel a végére is értem a fesztivál beszámolóknak. Nem döntöttem még el, visszatérek-e a témához, holnap mindenesetre hétvégi programajánló következik.