Tüneth Sóstón

Sikeres nyarat zárt a Zene Sóstón rendezvénysorozat. A nyár elejétől hetente kétszer jelentkező esemény nem csak a Sóstói Piacnak csinált komoly forgalmat, hanem – és szerintem inkább ez volt a cél – megismertette Nyíregyháza lakosságának kultúrára fogékony részével a város és környéke zenei formációit. Nagy szükség van az ehhez hasonló rendezvényekre, hiszem szemmel láthatóan van igény a színvonalas zenei produkciókra városunkban. Mondom ezt úgy, hogy tudom, a napi sztárok is megtöltik a főteret nézőkkel.
Bár a VIDOR megnyitóján nem kapott kellő figyelmet, elmondom, hogy a délutáni idősávban 16 és 18 óra között sok olyan formációval találkozhatsz ismét, akik Sóstón is hatalmas érdeklődés mellett játszottak. Arra biztatlak, hogy sétálj fel délutánonként az Országzászló térre, vagy a Luther házzal szemben lévő VIDOR kertbe, sőt, ha éppen nincs beállás a nagyszínpadon, az OTP-vel szembeni dobogón is találsz jó, olykor Sóstóról ismerős zenéket. Támogassuk ezzel a helyi formációkat, éreztessük, hogy szükség van rájuk.
A Zene Sóstón záró albuma a Tüneth együttes koncertjén készült képekből áll. Nagyon jó koncert volt, még ha olykor háttérzeneként ért is el hozzám. Mert a Zene Sóstón arra is jó, hogy ismerősökkel találkozz.
Klikkelj a képre, és lapozgass az albumban!
KLIKK