15. Oldalvágány, 2. nap

A második nap a Lilik Ákos Emlékkiállítás megnyitójával kezdődött az Oldalvágányon. A kiállítás Konyha Miklós fotóiból állt, és a fesztivál idején lehetett megtekinteni. Számomra ez egyfajta történeti visszatekintés is volt, hiszen én csak pár éve csöppentem bele ebbe a csodálatos világba.
A mai első album képei a megnyitón készültek.
KLIKK

A koncertek sorát a Szia Anya nyitotta. Nem hallottam még a zenekart, hiszen nem is oly rég alakultak. Egy vidám, bohóckodós, pozitív kisugárzású, szerethető világ az övék. A szövegeiket nem mindig “láttam át”, de ez lehet az én hibám is. Van pár képem a koncertjükről.
KLIKK

Az Éva Presszó nálam még mindig a megunhatatlan kategóriába tartozik, és mivel sok koncertjükön voltam már, nem restelltem olykor velük énekelni a dalokat. Remélem, nem bántottam ezzel senkit. 🙂
Nézd meg az albumot!
KLIKK

Ez a szombat nagyon a kedvencek napja volt, ezért is örültem neki, hogy a No Dress Code Acoustic is a fellépők között volt, mert őket sem tudom megunni, és be kell valljam, ezen a koncerten is énekelgettem. Ezt most megúszod, de a fotóalbumba bátran lapozz bele!
Juteszembe! Ma este fél héttől a Zene Sóstón koncertsorozat fellépői lesznek a szökőkútnál.
KLIKK

A Karmapirinnel sem ez volt az első koncert találkozásunk, és nem is az utolső. Még az is lehet, hogy augusztus 20-án ott leszek Nyírpazonyban. 😉 Fehérgyarmaton is jó bulit csináltak, a képek pedig az itt következő albumban találhatók.
KLIKK

Különleges produkcióval zárult az Oldalvágány Fesztivál második napja. A Livingroom két tagjának unplugged koncertje igazi zenei csemege volt. Múlt szerdán Nyíregyházán kihagytam egy cselló-gitár-dob trió koncertet, mert választanom kellett két program közül. Szombat este ha nem is ez a formáció lépett a színpadra, de mégis valami hasonló zenei élményben volt részem. Erről egy rövidke albumom van csak, de azért ne hagyd ki ezt sem.
KLIKK

Folyt. köv.