Lóg az eső lába, nem visel csukát

Számos, ennél találóbb, népszerűbb, jobb dalszöveg részletet is találhattam volna az esőre, de azt hiszem, ez ütött a legnagyobbat, nem beszélve magáról a feldolgozásról. 🙂
De a Z’Zi Labor tényleg csak véletlenül, az eső miatt került a mai írásba. Az történt ugyanis, hogy mindent elkövettem, hogy szerda este odaérjek Sóstóra, a MAN@Galica koncertjére, ami tulajdonképpen sikerült is.
Már az autótól a szökőkút felé sétálva előszedtem a fényképezőgépet, így a székelykapu védelme alatt sikerült is készítenem egy képet a formációról, hátulról a hirtelen lezúduló esőben. Az eső éppen addig tartott, míg sikerült mindent le/megmenteni a színpadról/on, de ez a koncert így ért véget.
Nem tudom megmondani, milyen volt, de egy kép lesz az albumban. 🙂

Békés lángosozással ütöttük agyon az időt, míg kiderült, a Máté Péter emlékest nem marad el. Ismét nagyszámú volt a nézősereg, amely a koncert vége felé vokállá és ritmusszekcióvá alakult, sikeresen elüldözve az esőt.
A fotóalbum tehát erről szól majd, klikkelj az itt lévő képre!
KLIKK

Azt írtam már az ajánlómban, hogy szombaton nem lesz Zene Sóstón, helyette SerFeszt lesz pénteken és szombaton. A jövő szerdára tervezett Aqueencum koncert helyett pedig Cello Choice koncert lesz.
Olvasgatva kicsit róluk igencsak érdekelne a műsoruk, de szerdán mindenképpen a Váci Mihály Kulturális Központban leszek a Shulcz Emlékesten.
Ha viszont esetleg esne az eső, és egy későbbi – és nem jövő szombati, mert akkor Oldalvágány – időpontban lenne az esőnap, megnézhetném.
(esőtáncot jár)