Szomszédolás

Lassan elmondhatom, hogy szokás szerint egy szerdai visszatekintéssel kezdek. A Zene Sóstón rendezvény ismét nézőcsúcsot döntött, ami nem is csoda, hiszem Szirota Jennifer és Csernák Tibor varázsolt remek hangulatot a sóstói szökőkút köré. Természetesen lesz fotóalbum is, de egy képet most megosztok a tegnapról.

Azon túl, hogy ha lemaradtál a koncertről, bánhatod, van egy jó hírem is. Pénteken és szombaton rendezik meg a Tarcali napokat, ahol például péntek este nyolctól Szirota Jennifer és a Jennys Band lép színpadra. Szóval nincs minden veszve. 🙂
Szombaton pedig a Honeybeast koncertjére várnak.

Péntek este Bikini koncerttel indul a Nagy-Halász Fesztivál Nagyhalászban, amely szombaton teljesedik ki igazán. Este például a Kelet Brass Band-del is találkozhatsz.

Ha Nyíregyházán töltöd a péntek estét, ugorj be a Szmog Pub-ba a Black ‘N’ Rose koncertjére!

Szombaton megpróbálhatsz vízen járni. Ehhez a Természetesen túráZOOM Természetbarát Kör biztosítja az eszközöket, és a Tokaj – Szegi – Tokaj bulivízitúra esemény leírásában találod meg a részleteket.

Hízelgő a Kállay Gyűjtemény szombati eseményének címe, ami ugyancsak egész napra kínál programot. Ehhez nem kell vízen járni, mégis mondhatják, Jó bőr vagy. Merthogy ez a rendezvény címe. Érdemes átrágni magad a linken lévő információkon, biztosan kedvet kapsz hozzá.

Aztán irány Sóstó, ahol este fél héttől Tünde & Pila műsorával folytatódik a Zene Sóstón rendezvénysorozat. Találkozzunk a szökőkútnál!

Kicsit a jövő hétbe átlógva, de maradva Sóstón szerda délutánra ajánlok két műsort. a helyszín természetesen a sóstói szökőkút, a program a Zene Sóstón, a koncertek pedig 17 órától a MAN@Galica blues zenéje, 18:30-tól pedig egy Máté Péter emlékest Csernák Tiborral és Szabó Attilával.