Hiánypótlás

Nyugodtan hátradőlve, elégedetten szemléltem az elmúlt napok blogbejegyzéseit, és azon gondolkodtam, mivel töltöm ki a hétvégét?
Jött azonban a csütörtök és az ajánló, ahhoz pedig az utolsó pillanatban egy esemény, a Beat-lesz péntek esti Szmog Pub koncertje. Ekkor tűnt fel, hogy július első, ráadásul dupla Zene Sóstón koncertjéről még nem osztottam meg a beszámolót.
Jöjjön tehát ez most!

A LeszFeszt indulását megelőző estén még Sóstóra csalogatott a Zene Sóstón rendezvénysorozat. Ezen a délutánon az időjárás barátságos volt, így lehetőség nyílt pótolni az korábban elmaradt Beat-lesz koncertet. Ez az aznapra meghirdetett másik koncert elé került, délután ötkor kezdődött. Ebből adódóan jókora késéssel tudtam csak odaérni. Hatalmas tömeg, és kellemes dallamok fogadtak. Talán sohasem voltak még ennyien a rendezvényen. Az ismerős Beatles dalok most is kiváló hangosítással szólaltak meg, és maradt időm néhány fotó elkészítésére is. Ezeket láthatod a képre klikkelve.
KLIKK A tegnap esti Szmog koncerten a hétvégém “állapota” miatt sajnos nem voltam ott, de a zenekar oldalán biztosan találsz majd képeket.

Az estére eredetileg is tervezett koncert a Dóra és a Felfedezők műsora volt. Viszonylag régen láttam őket, azóta az életkori sajátosságok miatt változott kicsit a vokál hangzás. A számos koncert remek színpadi megszólalást, felkonfokat, közönség kapcsolatot, színpadi munkát érlelt, kitűnő koncertet láthattunk. Pár nappal később láthattam a csapatot a LeszFeszten is, elmondhatom, ott is megállták a helyüket.
Most azonban lássuk a szerda délután képeit! Klikkelj az itt lévőre!
KLIKK

Ma délutánra is volt tervezve korábban Zene Sóstón koncert, de ez időben egybeesett volna a mai sóstói eseményekkel, így a Dolce Trió koncertje a jövő szombati Tram-buli’n koncert elé került.