Szülinapos hétvége

Mai programajánlóm érdekessége, hogy a számos program közül valószínűleg egyiken sem leszek ott. Szeretnék, de ezen a hétvégén mást kell csinálnom, hogy kedd délután azt mondhassam, kész.
De ez ne szegje kedvedet, azért te menj el mindenhová, és jövő szerdán Sóstón megbeszéljük, milyen volt. 🙂
Jut eszembe, tegnap Sóstón a Kelet Brass Band játszott, a Zene Sóstón szervezői ezen a napon is kényeztették a véletlenül, vagy célirányosan arra járókat egy kis utcazenével. Most nem voltam ott, de ahogy mondtam, jövő szerdán…

Erre a hétvégére két kutyás esemény is esik. Ma délután az Állatbarát Alapítvány munkatársainak segíthetsz, ha elviszel sétálni pár menhelylakót. Várnak a Csatorna utcán este hattól az Alkonyati kutyasétára.

Pénteken kezdődik a Vízparti Kutyás Hétvége Dombrádon, a Hóbort Üdülőben a Bol-Dog Egyedi kutyás ajándéktárgyak szervezésében. Ezen szerettem volna ott lenni, de sajnos most nem lehetséges.

A Labor Café péntek esti programja Herczku Tünde és az Artézis Trió koncertje.
Támogasd az adománykávézót, és vegyél részt egy remek koncerten.

Ma reggel láttam a hírt, hogy Beatles dalok csendülnek fel majd a Szmog Pub-ban. Péntek este játszik ugyanis a Beat-lesz az említett helyen. Ezen sem lett volna rossz ott lennem.
Ott voltam egyébként pár napja egy másik koncertjükön, amiről elfelejtettem beszámolót írni. Szerencsére a képek már megjelenhettek. 🙂

Pár hete tudtam meg, hogy péntek este Deák Bill koncert lesz Tuzséron, a Lónyay-kastélyban. A koncert egyébként a Kárpát-Fest rendezvénysorozat része, ami tart már egy ideje, de csak most akadtam rá a plakátra az eventben. Sajnos nem leszek ott, pedig a tuzséri kirándulás is jó ideje szerepel a bakancslistámon.

Szombaton Sóstón ismét megrendezik a beszédes nevű Sóstói Sárkányhajó Verseny és „Barkács – Bogrács” Amatőr Főzőversenyt. Mindkét verseny 10 órakor kezdődik, és színpadi produkciók is lesznek napközben. A linken lévő fellépők listájának két változatából én az időrendest gondolom valósnak.

A Zene Sóstón erre az estére tervezett Dolce Trió koncertje egy héttel később, a Tram-buli’n koncert előtt, 17 órától szólal majd meg a sóstói szökőkútnál.
Jövő szerdán pedig a Man&Galica műsora látható. Ezen már ott leszek reményeim szerint, bár most még inkább a kíváncsiság hajt, mint a biztos tudás, vajon kiket is takar ez a név. Addig még kiderülhet. 🙂

Végül pedig a cím megfejtése. 2005-ben július 13-án indítottam el ezt a blogot. Majd elugrok tortáért. 🙂