Balkan Fanatik a lovas napokon

Ma a végére érek a múlt hét beszámolóinak, jöhetnek majd az új élmények.
Ma reggel láthattál a közösségi oldalamon egy képet, ami sejteti, hogy ma nem csak koncertképek lesznek. Vasárnap reggeli kávézásom közben nézelődtem, olvasgattam. Ekkor találtam rá a Bátori lovas napok plakátjára. Itt említem meg és ajánlom a Nyírvilág oldalt, ahol számos programajánlatot találhatsz.
Szóval Bátori lovas napok. A rendezvény már szombaton elkezdődött, de nekem vasárnap délután sikerült csak kiérnem Nyírbátorba. Lett volna fontos dolgom, de nem bántam meg, hogy ellátogattam a Fedeles lovarda területén megrendezett ingyenes eseményre. Kellemes fás, parkos környezet, kirakodóvásár – néhány ismerőssel – étel, ital kínálat fogathajtó verseny és színpadi produkciók várták a vendégeket. Késő délután pedig egy hőlégballon kosarában is lehetett ringatózni.
Igaz, pár órát voltam csak ott, de a szervezést nagyon jónak ítéltem meg. Segítőkészek, tájékozottak, mosolygósak voltak a szervezők, és a programban is alig volt csúszás.
Ahogy írtam, vasárnap délután értem oda, kicsit elment az idő az ismerősökkel folytatott beszélgetéssel mis, így az eredményhirdetésre értem a lovaspályához. Ennek képeivel indul első fotóalbumom, melyben a hőlégballonos képek is helyet kaptak. Ha klikkelsz a képre, és megnézted az albumot, gyere vissza, mert jön egy koncert beszámoló is.
KLIKK

Beszéltem a színpadi programokról. Ottlétem alatt efy zenés gyermekműsort láthattak, illetve retro slágereket hallhattak a nézők a nap záró produkciója, a Balkan Fanatik koncertje előtt.
A Balkán Fanatik az egyik olyan zenekar, amelynek a koncertjén mindig fantasztikus a hangulat. Mindegy, hány néző van. Ahogy Lepe mondta egyszer: “Az igazán jó Balkan Fanatik slágernek az a titka, hogy legyen egy nagyon jó, befogadható melódia és legyen egy nagyon jó talpalávaló ritmus. Tök mindegy, hogy milyen műfajban…”. Valószínűleg ez az oka, hogy a 15 éve megjelent első lemezük óta töretlen a népszerűségük.
A vasárnapi egyórás koncertjükön is sikerült a színpad elé csalni a lelátóról a nézők jó részét. Hatalmas bulit csaptak most is, amiből egy részletet a fotóalbum végén is láthatsz majd, addig azonban számos kép is vár még rád. Klikkelj az ittenire!
KLIKK