Első esőnap

Péntek esti programnak a Móricz Kert két koncertjét terveztem. Az időjárás nem igazán kedvezett a szabadtéri programoknak, de ez kifogásnak kevés lett volna, így elindultam.
A Tordai Duó és a Black ‘n’ Rose volt a két fellépő. Nem indult simán az este. A meglehetősen low cost színpadtechnikát nem volt könnyű működésre bírni, sőt, mint később nyilvánvalóvá vált, működésben tartani sem.
Tehát elsőként a Tordai Duó koncertjét láthattuk. Az egyébként most is kiváló műsorhoz még csak-csak elég volt a technika, bár nyilván szívesebben hallgattuk volna szebben szólóan.
Nézzük a koncert képeit, aztán folytatom. Klikkelj az itt lévőre, aztán gyere vissza!
KLIKK

A Black ‘n’ Rose már az előzőnél nagyobb létszámú formáció, így hamarosan kiütközött a hangtechnika gyengesége. A kifelé is igen gyatrán megszólaló két hangszóró mellett a monitorok hiánya is árnyékot vetett a koncertre.
Nagy csalódás volt számomra ez a hang- és fénytechnika, így azt gondolom, egy jó ideig biztosan elkerülöm az itteni koncerteket.
Sajnos magáról a koncertről kevés szó esett, pedig a fiúk kitettek magukért. A következő albumban belenézhetsz a történtekbe. Klikkelj az itt lévő képre!
KLIKK