Tervezgetés

Nagyon repül az idő, olyan, mintha még csak most láttam volna meg a LeszFeszt fellépőinek listáját, és már mindjárt el is kezdődik. Ideje hát valamiféle tervet készítenem, mert az már biztos, hogy az állandó kedvencek koncertjeire is kihívás lesz eljutni, és hol vannak még a felfedezettek?
Azt gondolom, hogy ha átfutod az említett listát kapásból felsorolsz legalább tíz olyan formációt, amit biztosan a listámon tudsz. Most tehát én nem velük kezdem. 🙂
Úgy nyolc éve nagyjából ilyentájt volt a Múzeumok Éjszakája Nyíregyházán is. Akkor még volt a JAM falain kívül is színpad, ahol igen színvonalas produkciók mentek. Én például ámulva figyeltem a Besh o droM koncertjét, majd hosszú ideig kutattam Barcza Gergely különleges hangszere, az EWI után.
Felejthetetlen élményt szereztek azon az estén, és – bár nem tudom pontosan, ki tagja még jelenleg a formációnak -, mindenképpen szeretnék velük újra találkozni. Egy ideje nem nagyon linklelek videomegosztós tartalmat, mert bizonytalan a tartalom megmaradása manapság, most mégis megteszem, hogy lásd, miről is beszéltem eddig. Ez nagyjából az a felállás, az a hangulat, amibe én annak idején belefutottam. Íme.
Az idei LeszFeszten péntek este találkozhatsz velük.