Tigers – Wolves 26:32

Hogy túl nagy lemaradásom se legyen, és a hétvégémre mégis legyen kis amerikai foci, mesélek a lassan két hete lezajlott Tigers meccsről, és megosztom a hozzá tartozó fotóalbumot, kis meglepetéssel a végén.
A tokaji Utcazene Fesztiválról érkezve pont a kezdőrúgásnál értünk a stadionba. Már ekkor úgy nézett ki, hogy a szél nem lesz a barátja a játéknak, a végére azonban a farkasoknak sikerült jobban megbarátkozni vele.
Az első pontokat a Tigers szerezte egy ellenféltől szerzett labdával történő félpályás elfutással. Ezután olyan történt, amit még nem láttam amerikai foci meccsen. A hazaiak rúgó játékosa az extrát a kapufára lőtte. Maradt a 6:0. A vendégek a negyed végéig csak szépíteni tudtak. 6:3-nál fordultak a csapatok.
A Tigers-nek láthatóan nem ment úgy a játék, mint a korábbi mérkőzéseken, de lelkesedésből, hajtásból jelesre vizsgáztak. Bár a második negyedet elvesztették, összességében egy pont előnnyel zárták a félidőt.
A harmadik negyed aztán teljes egészében a vendégeké volt. Bár a hazai szurkolók igyekeztek a szelet hibáztatni az elmaradt mezőnygólokért, a vendégek játékát nem hátráltatta a valóban jelentős légmozgás. 0:15 lett a harmadik negyed, így jelentős pontkülönbséggel kezdték a csapatok az utolsó negyedet. 18-32.
A igrisek nem adták fel, 8:0-ra hozták a negyedet, de a mérkőzés közbeni hibák megbosszulták magukat. Végül a Farkasok örülhettek, Sviatkó Gábor pedig ezen a meccsen nem kapott szotyit.

Ahogy írtam csütörtökön az ajánlómban, a vasárnapi meccsen nem lehetek ott, de lélekben a Tigrisekkel leszek, és remélem, legyőzik majd a Dunaújváros Gorillaz csapatát.
Egyébként a két héttel ezelőtti teljes meccset is megnézheted ITT, de jólesne, ha a képre klikkelnél, és belelapoznál a fotóalbumomba is. 🙂
KLIKK