Nem Nokedlik!

Talán kicsit furcsának találod mai ajánlóm címét, így mindjárt azzal is kezdem, hogy elmagyarázom.
Anida immár ötödször veszi fel a harcot a leukémiával. Az ő mondása: Nem vagyok Nokedli! Egy példás összefogással öt zenekar részvételével rendeznek koncertet Anida gyógyulásáért péntek este nyolctól Nyíregyházán, az X Cafe-ban Nem vagyunk Nokedlik! címmel. Én egészen biztosan ott leszek. Gyere el, vagy támogasd más módon az összefogást! A linken olvashatod a részleteket.

Elég nehéz ezután folytatni az ajánlót, de bízom benne, hogy nemsokára Anida is válogathat majd hasonló programok közül.
Múlt évben az a megtiszteltetés ért, hogy ott lehettem a Vakok és Gyengénlátók Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Egyesülete Braille Olvasásversenyén. Szombat délelőtt ismét megrendezik a versenyt, ezúttal a Móricz Zsigmond Megyei és Városi Könyvtárban.

Nyíregyházáról Tokajba indulnak szombat délelőtt a Bringa Piknik résztvevői. Az induló és a végállomáson is számos program várja a résztvevőket, útközben pedig frissítővel segítik a kerékpárút vándorait. A részletes programot a linken találod meg.

A Váci Mihály Kulturális Központban idén újra megrendezik az Öröm a Zene tehetségkutató versenyt, ahol ismerős fellépőket is találtam. Böngészd az eventben található információkat, keress rá a fellépőkre, és gyere drukkolni!

A szombat este nyíregyházi zenei eseménye a carPEDIGnem kvartett koncertje az Öreg Motoros sörözőben. Mindjárt azt is elárulom, honnan tervezem a visszaérést este kilenc utánra.

A Henye Borbár vendége lesz Berecz András szombat este héttől. A januárban, betegség miatt elmaradt előadást láthatjuk. Szóval innen hazatérve nézünk be terv szerint a Mociba.

Mikor megláttam Bárdos Deák Ági és Farkas Zoltán műsorának ajánlóját az Incogito oldalán, nagyon megörültem. Aztán eszembe jutott, mit is terveztünk erre az estére, és csak azt tudtam mondani, ami az előadás címe: Most mi van? 🙂 Remélem, hamarosan sikeról pótolnom ezt a programot.

Hú, majdnem kimaradt! Szombaton Hajdúböszörményben is lesz egy egész napos program, mégpedig a Veterán Jármű Kiállítás.

Ismét sikerült kicsivel több programot összeszednem, mint amit végig tudok járni, és ha megnézed itt oldalt a naptárt, a következő hétvége sem lesz unalmas.