Ha már…

Tegnap ügyesen beszámoltam a szombat esti koncertről, és gondosan körül is írtam a helyszínt, valamint célozgattam rá, hogy a történetnek itt még nincs vége. Ma tehát a folytatás, illetve inkább az előzmény jön, mint a Star Wars-nál. 🙂
Mivel először jártam Fényeslitkén, és elég hirtelen jött az elhatározás, hogy arra járok majd, így nem készültem fel előre a község látnivalóiból. Megérkezve úgy gondoltam, kinézem a legmagasabb pontokat, mert azt könnyű megtalálni.
Így indultam el a Református templomhoz. Szerencsére nyitva találtam, és nagyon kedvesen fogadtak. Körülnézhettem, és fényképezhettem is, sőt, a toronyba is felmászhattam. A mai fotóalbumom jó része ezeket a képeket tartalmazza.
Elbúcsúztam, és folytattam a sétámat a községben. A Római katolikus templomnál már nem volt ilyen szerencsém, de kívülről készítettem néhány tavaszi képet.
Nagyjából eddig tartotta sétám, mert visszaérkeztem a koncert helyszínre, és ha már egy órája nem volt hajlandó elmúlni a szivárvány, lefényképeztem. Ez a kép zárja a mai albumomat, melyet a képre klikkelve lapozgathatsz.
KLIKK