Meglepetéses este

Írtam hétfőn, hogy milyen kellemes meglepetés ért a szombat esti Jónás Vera Experiment koncert előtt. Erről mesélnék most kicsit.
Mivel túl sok időm nem maradt a hétvégi eseményekre készülni, így nem néztem meg a Jónás Vera koncert kezdési időpontját, sőt, az előzenekarokat sem. Most azt mondom, szerencsére.
Hagyományos koncertkezdéshez indultunk hát Debrecenbe, így mikor leértünk a Nagyerdei Víztorony koncert termébe, éppen egy fiú és egy lány üldögélt a színpadon gitárral, illetve fuvolával a kezében, és nagyon tetsző zenét játszottak már beálláskor.
Ők voltak a Doublée Troublée, akiknek a műsora is rendkívül jó volt, fel is vettem őket a kedvenceim közé, te pedig a linken olvashatsz róluk többet.
A következő formáció beállásánál azt hittem, levegőzök majd kicsit, de végül a műsor meggyőzött, hogy maradnom kell. A Nunki Bay Starship zenéje nem az, amit autóban, vagy lemezen hallgatnék, de a koncerten a színpadi látvánnyal együtt már meglehetősen fogyasztható produkció állt össze. Nagyon tetszett a basszus megszólalása, és az énekes lábánál heverő cucc tekergetésével előálló hangzás. Őket is linkeltem itt, és a videomegosztón felvételt is találhatsz tőlük.
Este tíz is elmúlt már, mikor színpadra lépett az a formáció, akikért eredetileg útra keltünk.
A Jónás Vera Experiment hosszabb ideje szerepel már a kedvenc listámon, sőt, lemezüket is megvásároltam már.
Úton Debrecenbe azon vigyorogtam, hogy a Tigers amerikai foci meccs után indultunk a Tiger, now! maghallgatására. Jut eszembe, a Tigers meccs képeivel is adós vagyok még…
Jónás Vera hatalmas energiája mindig csodálkozásra késztet. Ezen a koncerten is maximálisat nyújtott, és a második visszataps után is vastapsot kapott. Nem véletlen, hogy szeretek a koncertjeikre járni.
A fényképezőgép pár percre került elő a táskámból, így a hétfői mellett a mostani kép idézi az este hangulatát.