Majálisos hagyomány

Vannak dolgok, amikhez igyekszem ragaszkodni, aztán vagy sikerül, vagy nem.
A korábbi évek majálisán megszokott volt, hogy a Sóstói Múzeumfaluban kezdtem, aztán irány a Mustárház, ahol a VAN Zenekar koncertje vált hagyománnyá. Idén a Múzeumfaluban nem igazán volt majálisos rendezvény, a Mustárházban is felújítás kezdődött, maradt hát a VAN Zenekar követése, hogy valamit megőrizzek a hagyományokból. Szerencsére nem hagyták ki ezt a napot, és nem is kellett nagyon messzire menni a koncert élményért. Ráadásul olyan helyre jutottam el, ahol korábban még sohasem jártam.
Május elsején a délutánt Nagyhegyesen, az Kiserdei Szabadidőparkban töltöttük.
A Debrecentől közel harminc, Hortobágytól jó tíz kilométerre lévő község központjában található a kis erdő oltalmában kiépített pihenőhely barátságos környezetet biztosított a majálisi rendezvénynek. A parkban asztalok, padok, főzőhelyek, csodálatos játszótér és fixen épített színpad várta a vendégeket. A példás szervezés, a gyermekeknek ingyen biztosított játékszerek, ugrálóvár, a kitelepült fagylatozó, és ital árusító biztosította, hogy a vendégek maradéktalanul jólérezzék magukat.
Ennek a rendezvénynek volt számomra fénypontja a VAN Zenekar koncertje, amelyen most is kedvemre énekelgethettem a dalokat. A jelenlévők szerencséjére fényképezgettem is, ami azzal járt, hogy elég sokat mászkáltam megosztva ezzel éneklésem élményét szinte a park egész közönségével.
Neked most nagyobb szerencséd van, mert a képre klikkelve úgy nézheted végig a koncert albumot, hogy nem hallod az énekemet. 🙂
KLIKK