A nyúlon túl

Bár van még miről mesélnem az elmúlt hétvégével kapcsolatban is, viszonylag hamar eljutottunk a következő ajánlómhoz. Mert ez a hétvége sem lesz eseménytelen, ha nem is hozok most olyan hosszú listát, mint egy hete.

Elmarad. Péntek este a Club Hollywoodban ad lemezbemutató koncertet a The Carbonfools. Vendég a The Immigrants. Kapunyitás: 19 óra.

A Szmog Pub-ban a Realmen játszik fél tíztől jó kis blues és rock slágereket. Csak mondom, hogy Stáhl Gyuri dobol, ezért had legyen most itt egy archív kép. Szerk.: Ahogy írom a bejegyzést, úgy érkeznek az újabb információk. A Realmen mellett a Tordai duo is ott lesz a Szmogban, sőt, a Realmen a régi felállásban, Tordai Ferivel játszik. Kihagyhatatlan!

Ha Debrecenben vagy éppen péntek este, és jó blues zenére vágysz, feltétlenül menj el este nyolcra az Ifjúsági Házba! A Blues From Hell zenéjében garantáltan nem fogsz csalódni.

Pár utcányira, az Incognito Clubban a Trouble Time is blues-t játszik. Nem könnyű a döntés, bár ha én Debrecenben lennék, tudnék dönteni. 😉

Végre indul az amerikai foci szezon, és a Tigrisek itthon játszanak, így mi sem természetesebb, mint hogy ott leszek a meccsen szombat délután háromtól. Nyíregyháza Tigers – Fehérvár Enthroners, Nyíregyházi Vasutas Sport Club Sportpálya. Gyere, legyünk sokan!

Este hattól a BuSzaCsában az Alvin és a Mókusok és a Tankcsapda koncertjét láthatod.

Szombat zárásaként pedig ismét egy debreceni program, ismét az Incognito, ahol szombat este Synema koncert lesz.

Vasárnap szavazás előtt, vagy után, de semmiképp nem helyette érdemes ellátogatni a Tokaj-Hegyalja Piacra és nem csak azért, mert kaphatsz a születésnapi tortából. 🙂

Van azonban egy másik ajánlatom is vasárnapra. Akár híres is lehetsz, lemozoghatod a húsvétot, jófej kutyákkal mászkálhatsz, és ha sikerült rekordot dönthetsz. Ugye érdekel az Állatbarát Alapítvány vasárnapi eseménye? A linkre klikkelve mindent megtudhatsz.

Ennyi tehát ez a hétvége, érezd jól magad!