Húsvét, street food és koncertek

Tegnap este, a Yamaha Genos workshop végén eszméltem rá, hogy ma csütörtök lesz, tehát programajánlós nap. Szóval felpörgök kicsit, ha esetleg még nem pörögnék eléggé.
Említettem a Yamaha workshop-ot. Erről most egy kép, aztán majd jön a beszámoló.

Ma kis péntek lévén két koncertet is ajánlok Nyíregyházán.
A Club Hollywoodban fél nyolctól lehet gyülekezni a Rómeó Vérzik koncertre.

Száraz Tamás is hazatért, így az Öreg Motoros sem marad jó retro zenék nélkül. Lehet, hogy ez lesz a hétvége kezdő agymosásom. 🙂

Szombat délelőtt egy olyan eseményre tervezek eljutni, amire több éve tervezem, de mindig közbejön valami. Talán most nem, így ott leszek Tokaj főterén, és láthatom, fényképezhetem a VIII. Tokaji Passiót. 10 órakor kezdődik a program.

A vasárnap sem lesz eseménytelen. Úgy tűnik, végleg itt a tavasz, hiszen Füzér várát a XII. Tavaszi Várkapu Tárogató rendezvénnyel nyitják meg a nagyközönség előtt. A két napos rendezvényen többek között a Bordó Sárkány zenéjét is hallhatod.

Ugyancsak két napos esemény a Kisvárdai Gasztrozenei Fesztivál is, ahol az utcai kajákon kívül négy színpadról szól majd a zene a belváros sétálóutcájában.
Megpróbálom felsorolni a fellépőket, de a linken is megtalálod a részletes programot. Vasárnap a Mintha, Tünde és Pila, a Long Dusty Road és az Eastern Eagles Tánccsoport, a Radar, a Folkfusion Band, Hangácsi Márton, a Kistehén, Kovácsovics Fruzsina, a Kelet Brass Band, a Random Trip, a Lovely Quincs, Petruska, Ripoff Raskolnikov, Járai Márk, és a Lóci Játszik.
Hétfő délután Greasy Hats, a Debreczeni Páros, a La Tresca, Szeder, Redbreast Wilson & Danny Bain, a Bagossy Brothers Company, az Ocho Macho Akusztik és a KarmAkusztik látható a különböző színpadokon. Süss fel nap! 🙂

Szóval nem csak sonkából, tojásból áll majd a hétvége. Valahol biztosan összefutunk.