I. Nyírség Engedelmes Kupa

Sokat gondolkodtam, hogyan is kellene bemutatni a vasárnapi rendezvényt. Nem szerettem volna, ha valaki, valami kimarad, így arra az elhatározásra jutottam, hogy a teljes képanyagot megmutatom.
Azért, hogy valamennyire áttekinthető is legyen, három tematikus részre szedtem a képeket. Remélem, jól találtam el a határokat. 🙂

Vasárnap rendezte meg a Nyíregyházi Mentőkutyás Egyesület az I. Nyírség Engedelmes Kupát a Mandabokori Művelődési Ház udvarán.
Az óra átállítás és az előző napi képek feldolgozása miatt kicsit álmosan érkeztem reggel, de számos ismerőssel összefutva mire fényképeznem kellett, már teljesen ébren voltam.
Harminc egynéhány nevezés érkezett különböző kategóriákban, amit nem részleteznék, mert nem értek hozzá. Az eventben a teljes listát megtalálod.
Mindenesetre a Hobby kategóriával indult a verseny, így ezzel kezdődik az én első fotóalbumom is, melyet a képre klikkelve érhetsz el.
KLIKK

Ha visszatértél, folyatom. Számomra rendkívül látványos volt a verseny mind a Hobby, mind az egyéb kategóriákban. Az időjárás is a kegyeibe fogadta a rendezvényt, így a nap jó részében remek napsütésben gyűjthettük a D vitamint. A második albumban már az akadályok is szerephez jutnak, és olykor a nézők közé is kimentem. itt is klikkelned kell a következő kétszázas csomaghoz. 🙂
KLIKK

A harmadik albumban az eredményhirdetés pillanatait láthatod. rendkívül sok felajánlás érkezett, szinte az egész pályát beborították a nyeremények.
Én azt gondolom, rendkívül sikeres kezdete volt az esemény egy sorozatnak. Találkozzunk jövőre is, és ne felejts el klikkelni a képre az utolsó albumhoz.
KLIKK