Báthori Utca

A cím láttán biztosan sokakban felvetődik, hogy még csak hétfő van, és máris hétvégi programajánló? Bizony, így van.
Azt gondolom, idejében letudtam a betegségesdit a múlt héten, mert ez a hétvége nagyon húzós lesz, ráadásul egy teljes napos program is lesz számomra. Mindezekről azonban majd később, bár a naptárban már látszanak.
Ma egy nagy visszatérésről szólok.
Tegnap este kaptam meg Illés Zolitól a Báthori Utca zenekar jubileumi koncertjének sajtóanyagát, így nem kell saját, szegényes emlékeimre hagyatkoznom.
A nyíregyházi Zrínyi Ilona Gimnázium idén ünnepli fennállásának 100 éves évfordulóját. Az ünnepségsorozat egyik darabja a Báthori Utca koncertje nem véletlenül, hiszen a zenekar itt kezdte bontogatni szárnyait. A kilencvenes években működő formáció húsz év után tér vissza a színpadra.
A zenekar tagjai: Gombos Tibor, Gyányi Tamás, Illés Zoltán, Károly László és Vattamány Imre. A koncerten saját szerzemények csendülnek fel, hang- és képfelvétel készül az eseményről, melyet a későbbiekben közzétesznek.
Van azonban egy hivatalos stúdiófelvételük, ami nekem tetszett, és te is meghallgathatod EZEN a linken.
A végere hagytam a legfontosabbat. A koncertre 2018. március 24-én, szombaton, 19:00 órakor kerül sor, Nyíregyházán, a Zrínyi Ilona Gimnázium kis tornatermében.
A rendezvény ingyenes.
Találkozzunk a koncerten!

One Reply to “Báthori Utca”

Comments are closed for this post.