Dolgos hétvége

Annak ellenére, hogy szombaton is péntek lesz, elég jó dolgokkal kapcsolhatsz majd ki esténként.

Ma este Debrecenben, a Lovardában a régi Piramis két ikonja, Révész Sándor és Závodi János idézi fel a Piramis éveket.

Pénteken egészen biztosan elfelejted, hogy másnap is munkanap, ha eljössz a Club Hollywoodba, hol a Kell egy még, a Black Stage és a Periscope zenél majd. Ki nem hagynám semmiképp.

Ebből adódóan viszont sajnos most kimarad a Signal Motorock ugyancsak remeknek ígérkező koncertje a Szmog Pub-ban.

Még mindig a pénteknél és Nyíregyházánál maradva a Chloé New Yorkban is jó koncertet ígér, a Mystical Plants játszik ugyanis.

A szombati munka után is benézhetsz este a Club Hollywood-ba. Az Ismerős Arcok koncertezik itt este.

Zsíros kenyér, lila hagyma nem biztos, hogy lesz az X Cafe pultján szombat este, de hogy a színpadról elhangzik majd, hogy hú, de jó, az szinte biztos. A Prémvadászok repertoárjából nem hinném, hogy kimarad ez a sláger.

Vasárnap délelőtt első alkalommal rendezik meg a Média és zene börzét a Váci Mihály Kulturális Központban. Érdemes arra sétálni.

Kedden valahogy jó lenne hazaérni fél ötre, de ehhez valamiféle csodának kellene történnie. Így Barkóczi Beáta és Danilás László Ázsia vs. Amerika című fotókiállításának megnyitóján nem tudok majd ott lenni, de a kiállítást mindenképpen megnézem majd. Ha tudsz, menj el a megnyitóra a Móricz Zsigmond Megyei és Városi Könyvtárba, biztosan érdekes lesz.

Erre a napra van egy másik lehetetlen küldetés is, ez pedig az este nyolckor Debrecenben tartózkodás. Pedig a Barabás Lőrinc Quartet játszik a Nagyerdei Víztoronyban.

Aztán már szinte itt is van a hétvége. 🙂

One Reply to “Dolgos hétvége”

Comments are closed for this post.